Gavcius Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Witam! Mam dylemat co do wyboru procka. Zastanawiam się między dwoma modelami. Procesor AMD Athlon64 X2 3800+ lub AMD Athlon 64 3200+ .Komputer bede uzywal raczej tylko do grania:) I dlatego mam pytanie czy oplaca sie placic dwa razy wiecej za X2 i czy bedzie az tak duzo lepsza wydajnosc w grach czy lepiej pozostac przy tanszym 3200?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Kup opterona 144 na 939 i wykręcisz go do poziomu fx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 kup opterona 144 tak jak radzil Ci grzechu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1xxx_xxx1 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Ja polecam ci SanDiego 3700+. Rożnica w cenie do Opertona niewielka, a ma mnożnik x11, co daje większe możliwości kombinacji w O/C. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Poczytaj testy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 no test bardzo fajny...VENUS prawie niczym sie nie rozni od san diego...:):):):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Wróblewski Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 no test bardzo fajny...VENUS prawie niczym sie nie rozni od san diego...:):):):):)Chyba raczej Venice :) A co do procka, to tak jak koledzy polecałbym Opterona 144 - do gier będzie wyśmienity :) Pozdrawiam B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Nie prawda, venus to rdzeń san diego tylko ma inną nazwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 (edytowane) Jeżeli zależy Ci na dużej wydajności w przyszłych grach, kupuj X2. To jest IMO najlepsze rozwiązanie, ale pewnie tutaj wszyscy doradzą Ci jednordzeniowca bo jest trochę szybszy w obecnych grach... Edytowane 8 Lutego 2006 przez _q_b_a_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Wróblewski Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Nie prawda, venus to rdzeń san diego tylko ma inną nazwe. Nie zauważyłem :oops: Następnym razem będę czytał uważnie :wink: Pozdrawiam B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gavcius Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 A gdzie mozna kupic tego opterona bo ja widzialem tylko na 940 a na 939 nie moge znalesc. I czy napewno on jest taki wydajny w grach w porownaniu naprzyklad z 3200+?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 I czy napewno on jest taki wydajny w grach w porownaniu naprzyklad z 3200+??Czytałeś test?? http://www.pc-shop.pl/index.php?cPath=30_3...56b648292776197 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...