Thomekk Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 hej, dostalem kamere SN9C120 , posiada ona wbudowane diody biale ktore oswietlaja krecony obraz jesli otoczenie jest ciemne, no i wszystko spoko tylko ze jak jej nie uzywam i komputer jest wylaczony a zawsze mam ciemno w pokoju to one swieca, najlepsze ze jak wyalcze komputer to w nocy tez swieca i oswietlaja mi pol pokoju, bardzo to przeszkadza, kamera jest podlaczona do USB , wie ktos jak pozbyc sie tego problemu ? zbey chociaz przy wyalczonym kompie nie swiecila, czyli zeby napiecie na USB po wylaczeniu kompa nie bylo podawane. W sofcie dolaczonym do tego zcyli programie AMCap , jest opcja wylaczanie diod ale ona wogole nie dziala, heeeelp !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Z tego co sie oreintuje to niektore plyta maja mozliwosc wylaczenia tego z pozimu biosu lub zworkami. Poszukaj w manualu napewno znajdziesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomekk Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 (edytowane) oki bede szukac, mam Abita NF -7 , moze ktos wie od razu gdzie to jest w biosie ? Edit: Udalo sie !! , po wylaczeniu komp juz mi nie oswietla pokoju :D, bylo trzeba zmienic zworke ktora umozliwiala budzenie kompa przez USB. Teraz jeszcze wylaczyc te diody w systemie :/ Edytowane 8 Lutego 2006 przez Thomekk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...