wirusek Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 (edytowane) Witam! Drodzy furomowicze, proszę was, żebyście polecili mi drukarekę, która ma dobrą (przeciętną, nie fotograficzną) jakość drukowania, nie musi drukować szybko, ale żeby drukowanie było tanie. Chodzi mi również o to, żeby miała duże głowice... Proszę podać typ i cenę drukrarki . Chcę dodać, że drukarkę chcę kupić do użytku domowego (mało drukuję) i chcę się zmieścić w 250-300 zł. :wink: Z góry dziękuje... Edytowane 8 Lutego 2006 przez wirusek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sołtys25 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Własnie kupilem na allegro HP 916c za 150 zł z pełnymi tuszami. Tusze numery 15 i 78. Ceny i pojemności sprawdz na allegro. CZarny starcza na ok 900 stron. Ja jestem zadowolony - dlatego i Tobie polecam - jeżeli koniecznie nie chesz nowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wirusek Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Własnie kupilem na allegro HP 916c za 150 zł z pełnymi tuszami. Tusze numery 15 i 78. Ceny i pojemności sprawdz na allegro. CZarny starcza na ok 900 stron. Ja jestem zadowolony - dlatego i Tobie polecam - jeżeli koniecznie nie chesz nowej. Źle mnie zrozumiałeś - ja chcę nową... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...