lifanek Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Moze temat juz byl, jak co to z gory sry. Mam taki problem: Mam felerna obudowe, i chcialbym ja zmienic. Zalezy mi na niskiej cenie jak i na funkconalnosci. Co mozecie polecic?? Chodzi mi o midi i high-tower. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Niska cena, co masz na myśli, dla jednych to 100zł dla innych 5000, zprecyzuj to bardziej :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Nie ta kategoria :evil: Polecam Ci PW do moderatora z przeprosinami, bo inaczej na 100% bedziesz mial % za niewlasciwa kategorie ( cos o tym wiem, prawda orgiusz - mośku ? )... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...