szatanio Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Siemka wszystkim forumowiczą !!! Ostatnio napłynęło mi trochę gotówki i postanowiłem kupić nowego kompa. Proszę was jednak o pomoc, ponieważ wypadłem z obiego informacji na jakieś 2 miechy. Wstępnie złożyłem coś takiego: AMD Sempron 3000+ SELEKT 2.6GHz 1.45V - 410 zł AC Freezer64 Pro - 64 zł Epox 9NPA+ Ultra - 365 zł PDP Patriot KH 2x512MB - 355 zł Sapphire x800GTO 256MB (do tego Zalman VF-700Cu, którego już mam) - 610 zł Samsung 160GB SATA II&NCQ - 290 zł BenQ DW 1640 black - 150 zł Tracer 888 black + 3xFander 120mm - 260 zł Huntkey KH350AP - 179 zł Samsung 740N black + pivot - 1045 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ower_lolek Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Jesteś pewien że chcesz taką wypasioną obudowe ?? niewolał byś naprzykład atchlona Vienca 3000+ ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szatanio Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 (edytowane) Jesteś pewien że chcesz taką wypasioną obudowe ?? niewolał byś naprzykład atchlona Vienca 3000+ ?? No fakt, przez te fandery obudowa jest droższa o ok. 110 zł. Co się tyczy Venice 3000+ to może bym i chciał, ale z tego co się orientuję (jeśli się mylę to poprawcie mnie) rev. E6 słabo się kręci. Jak bym więcej kasy to bym wtedy od razu pisał, że biorę selekta od PITera. A przynajmniej kupując tego semprona mam gwarantowane 2.6GHz przy 1.45V za cenę 410 zł. Myślę, że się opłaca brać tego sempa. A co powiesz o reszcze konfiguracji ??? Coś trzeba zmienić ??? Edytowane 8 Lutego 2006 przez szatanio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ower_lolek Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Wszystko jest wypas :) ... ale troszke brakuje tego atchlona ;) cyba że wyciśniesz z tego sempa 2800 mhz :D to OK :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szatanio Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 (edytowane) Wszystko jest wypas :) ... ale troszke brakuje tego atchlona ;) cyba że wyciśniesz z tego sempa 2800 mhz :D to OK :D Postaram się :wink: Proszę jeszcze innych userów o wypowiedzenie się na temat tej konfiguracji. Edytowane 8 Lutego 2006 przez szatanio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1xxx_xxx1 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 (edytowane) Szatanio: za tą cenę zestaw wypas. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «powiedz, gdzie udało ci się wyrwać takiego sempa Pozdro dla ziomala z okolic Bielawy :wink: Edytowane 8 Lutego 2006 przez 1xxx_xxx1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szatanio Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Szatanio: za tą cenę zestaw wypas. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «powiedz, gdzie udało ci się wyrwać takiego sempa Pozdro dla ziomala z okolic Bielawy :wink: Dzięki za opinie. Widze po sigu, że masz pewne doświadczenie a s.939. Jak sobie z czymś nie poradzę, to odwiedze cię. Pozdrowienia :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Szatanio: jak kupujesz teraz nowego kompa, to rozważ zakup pamięci 2x1GB. Proponuję kupić PDP Patriot KH 2x1GB. Zestaw nie jest drogi, ale 2GB daje niezłego kopa w grach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szatanio Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Właśnie zakupiłem te patrioty, co podałeś w linku. Poczytałem trochę na forum i sam doszedłem do takiego wniosku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 No zestaw wypasiony, kupiles juz Samsunga 740 N ? Zadowolony z niego jestes ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szatanio Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 No zestaw wypasiony, kupiles juz Samsunga 740 N ? Zadowolony z niego jestes ? Tak, mam już ten monitor. Przyznam, że jest bardzo dobry. Kolory są dobre, matryca jest bardzo szybka. Nie zauważyłem śladów smużenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...