yotomeczek Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Jaki cooler na NB do Intela na druty ?? Myślę nad Thermaltake Extreme Spirit - jednak tylko alu ... P/N: A1899 PENTAGRAM FREEZONE NP-40 Cu - hmm miedź ale bez wentyla i SilentiumPC NB Booster - ten jakoś najmniej podchodzi A moze polecacie coś innego ?? Jakiś tani WB ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barty Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 mysle ze pentagram np40-cu bedzie ok. kolega ma zalozonego na i875 i gada bez problemu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serek_s91 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 A może lepiej kupić jakiś wentylek 40x40 i go przymocować na oryginalny coolerek asusa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 mysle ze pentagram np40-cu bedzie ok. kolega ma zalozonego na i875 i gada bez problemu...też miałem na i875 tylko wersje alu jak masz dobry przewiew w budzie to bedzie fajne nie wiem jak sie sprawuje CU ale leciutki wiatraczek puszczony na minimalnych obrotach by sie przydał no chyba że jak pisałem wyżej maż dobry przepływ powietrza to sobie poradzi bez niczego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...