CyraxFX Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Tak jak w temacie.Musze kupić 512 ddr 333 kingston ale to w cholere kasy w sklepie a na allegro za 400 idzie i tak się zastanawiam czy może je kupić. Co o tym sądzicie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 ram nie nalezy raczej do komponentow ktore sie szybko zuzywaja....;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Albo 512 dimm sdram za 198 zł też mnie kusi i jest wieczysta gwarancja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 na sd ramy to sie troche spuznuiles bylo kupowac w swieta bo teraz ceny znowu leca na leb na szyje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Chociaż wtedy już tak prockiem nie pokręce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 na sd ramy to sie troche spuznuiles bylo kupowac w swieta bo teraz ceny znowu leca na leb na szyjena sd ramy to sie troche spuznuiles bylo kupowac w swieta bo teraz ceny znowu leca na leb na szyje a na ddr to ja bym troche poczekal niedlugo cena bardzo spadnie jak na muj gust ale roznie bywa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 ja bym zaryzykowal :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 a ja nie bo ludzie o 150zl tak o nie sprzedaja pwnie sa jakies felerne nie chodza na wyzszych czestotliwosciach lub na cas-2 : Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 na allegro kupiłem nayna ddr333 256 i chodza i kreca sie swietnie, wiec jak goscu jest pewny to kupuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 ja bym nie kupował na allegro jakiś drogich rzeczy wole troche dołożyć w sklepie a nie modlić się adby to co zamówiłeś było tym czym miało być z założenia RESPEKT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Jak chcesz na allegro kupowac to znajdz super zaufanego goscia ktory ma naj naj gwiazdek i cie nie zrobi w konia. Ja bym tam dolozyl troche i w sklepie kupil albo na www.polbras.com tam tez maja niskie ceny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Kot w worku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Mam za sobą kilkanaście zakupów na allegro, zawsze coś do kompa i jeszcze się nie zawiodłem, a kupowałem np dysk twardy do kompa ojca co było ryzykowne. W końcu dyski łatwo uszkodzić. Trzeba po prostu kupować od pewnych osób. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 ja tez kupilem na allegro wczoraj 512DDR SAMSUNG pc333. Piszecie ze wolice troche dolozyc i kupic w sklepie - owszem uwazam tak samo - dlatego dal 70zl nie oplaca sie ryzykowac, ale jak mam do zaoszczedzenia 300zl a kolesi jest pewny to jaknajbardziej takie ryzyko lubie :D place z przesylka 470zl a w sklepie 770zl - chyba nie powiecie mi ze wolicie isc do sklepu w takiej sytuacji... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 ja tez kupilem na allegro wczoraj 512DDR SAMSUNG pc333. Piszecie ze wolice troche dolozyc i kupic w sklepie - owszem uwazam tak samo - dlatego dal 70zl nie oplaca sie ryzykowac, ale jak mam do zaoszczedzenia 300zl a kolesi jest pewny to jaknajbardziej takie ryzyko lubie :D place z przesylka 470zl a w sklepie 770zl - chyba nie powiecie mi ze wolicie isc do sklepu w takiej sytuacji...Dobra tranzakcja A co do ciebie to ja bym kupił na allegro jeśli bym zarobił ponad 100 zł a jeśli nie to lepiej kup nowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 uzywane jak mam pewnosc ze srabny tzn kupuje od zaufanej osoby a takie zeczy jak ram wolal bym kupic jednak w sklepei na gieldzie z allegro sa rozne jajca ale caly plus allegro ze ejstes tam ubezpieczony i mozesz sie ubiegac o swoja kaske wiec jest ok naprzyklyd sprobuj escrow dobra funkcja :-) biezessz sprawdzasz akceptujesz kupuj tylko za pomoca escrow :-) ! i bedziesz mial 100% pewnosci ze kupujesz to co chcesz Pozdrawiam ndx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 ja tam akurat do ramow z allegro nie mam przekonania wczoraj w ktoryms z postow na ten temat wypowiadalem pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 a ja 3 razy kupowalem ram na allegro i nie mialem zadnych problemow, podobnie jak z cala masa innego sprzetu ktory tam kupilem... (zdecydowana wiekszosc mojego kompa jest z allegro, jedynie dysk i obudowa z "normalnego" sklepu) jak ktos sie rzuca na super okazje, gdzie sprzedaje koles bez komentarzy albo ze znikoma iloscia to mozna wpasc, ale jak upatrze sobie aukcje to czytam sobie wszystki komentarze (no chyba, ze ma kilkadziesiat to wiadomo ze jest pewny) zanim sie zdecyduje, wystarczy tylko byc w miare ostroznym i nie bedzie problemow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 FiDO - swieta racja :D a co najlepsze to ja nie kupuje uzuwane - szukam po prostu na allegreo ofert, ktore wystawiaja normalne sklepy - tak jest w tym przypadku. Pamieci sa nowki, maja 3 lata gwarancji, po prostu xtra!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 OPinie są podzielone a cena wezrosłą już do 490 więc sobie odpuszcze zaczekam ten miesiuąc może stanieją i wtedy coś kupie (w sklepie) Acha mam pytanie o gwarancje na allegro Scibi pisał że kupił nowe ale jak się zrybią to co on będzie z nimi robił (jechał przykłądowo np z zakopanego do gdańska) do tego sklepu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 mozna wyslac poczta... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 mozna wyslac poczta...W sumie można Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 staram sie kupowac nowe - gwara jak juz kupuje uzywane to bardzo tanio albo tak aby na tym jescze zarobic ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 ja sie z gosciem umowilem, ze jakby cos nie tak bylo z pamieciami, wysylam mu je poczta (koszt 5zł) a on wtedy mi wymienia przez kuriera :D a jak przez miecha okaze sie ze dobre to luz i wszystko bajer :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Kupowałem kilka razy na Allegro i mam mieszane uczucia. Procek "100% sprawny" rzeczywiście jest sprawny ale rdzeń ma wyraźnie wgnieciony, karta graficzna zamiast 32MB miała 8MB. Poza tym tanie monitory, które kupowałem były zgodne z opisem ale sprzedający przemilczeli pewne fakty w opisie. To zresztą jest główny problem na Allegro - sprzedający pomijają w opisach niewygodne informacje, wypisując tylko zalety sprzętu. Od jakiegoś czasu wolę kupować używany sprzęt na giełdzie - można go obejrzeć i sprzedający zawsze demonstruje jego działanie, jest teżtydzień gwarancji. Jeszcze nie zdażyło mi się, żebym miał z czymś kupionym na giełdzie problem, a na Allegro kilka rozczarowań miałem. I żeby było jasne, kupowałem od osób z wieloma pozytywami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bikert Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Ja kupiłem 256 DDR na Allegro i jestem zadowolony. Dostałem też gwarancję, chociaż jest to bez sensu, bo przecież nie będę jechał na drugi koniec Polski oddać kość. A niestety w polskich serwisach bardzo często trzeba swoje wywalczyć (co listownie albo telefonicznie może być niemożliwe). Ale mimo wszystko kupowanie u pewnych ludzi na Allegro jest ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...