angst Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Witam Niestety nie znalazłem nic podobnego w innych tematach, dlatego mam pytanie do was :) moja konfiguracja: prpocesor: Pentium 4 HT 3 GHz 630 LGA 775 płyta: Gigabyte 8I945P grafika: Geforce 6600GT pamięć: 1GB 2x HDD Seagate 80 i 120 GB tuner telewizyjny karta sieciowa karta dźwiękowa Czy potrzebny będzie zasilacz 400 W czy wystarczy dobra 350? Jakie modele polecacie do 200 PLN? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość h2opolomatti Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 cos z rodzinki fortrona 400w bedzie najlepiej 6600gt ma minimum wymagania od 300 do 350 tak ze zaopatrz sie 400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Witam. Moje typy to Tagan 380W oraz Huntkey 400 z małym ale, koszty w granicach 230 zeta. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Fortron/Source FSP400-PFN Ledwie 85ziko a jest najlepszy w swojej klasie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angst Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Fortron/Source FSP400-PFN Ledwie 85ziko a jest najlepszy w swojej klasie. tak, myślałem nad nim, ale on ma tylko 15A na linii 12V... Wydaje mi się że to za mało Poza tym stawiam sobie warunek że zasilacz musi być standardu ATX 2.0. (Z tego powodu wyeliminowałem Enermaksa EG-375 AX-VE, to był ATX ver 1.3) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 tak, myślałem nad nim, ale on ma tylko 15A na linii 12V... Wydaje mi się że to za mało Poza tym stawiam sobie warunek że zasilacz musi być standardu ATX 2.0. (Z tego powodu wyeliminowałem Enermaksa EG-375 AX-VE, to był ATX ver 1.3) :) bierz huntkeya 350W ewentualnie dopłać te 30 zł do tagana 380 U01 napewno nie pożałujesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 tagan 380 U01 to bardzo dobry zasilacz..moze nie wyglada jak inne tagany jest brzydszy..ale za to wydajniejszy :) KAMIL COM mozesz dac swoje GG ? na PW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angst Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 bierz huntkeya 350W ewentualnie dopłać te 30 zł do tagana 380 U01 napewno nie pożałujesz Prawie się zdecydowałem na Huntkeya 400W, ale znalazłem 2 modele: HK400AP HK400-13BP ktoś wie czym się one różnią? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angst Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Witam kupiłem ostatecznie Chiefteca GPS 400AA-101A, tyle że nie wiem jaką obudowę do niego dokupić. Myłślałem o Modecom Nice II, ale nie mogę się zorietnować czy będzie pasował, ewetnualnie jaką inną obudowę proponujecie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Witam kupiłem ostatecznie Chiefteca GPS 400AA-101A, tyle że nie wiem jaką obudowę do niego dokupić. Myłślałem o Modecom Nice II, ale nie mogę się zorietnować czy będzie pasował, ewetnualnie jaką inną obudowę proponujecie? Powinien pasować do każdej standardowej obudowy (mam na myśli midi ATX), więc wybieraj jaką chcesz ;) BTW Chieftec - bardzo dobry wybór ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angst Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Tak myślałem, ale otwory na wkręty są w tym zasilaczu rozmieszczone niesymetrycznie (dwa na górze są trochę bliżej środka) Wydaje się, że trzeba by było wiercić otwory w obudowie, a wolałbym tego uniknąć, stąd moje pytanie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...