19_gto_19 Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 odchudziłem xp nlitem w czasie instalacji nie moge sformatowac partycje po instalacji zostaje mi stary windows co moge zrobić??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Zobacz, czy w Winnt.sif masz linie Repartition=No (jesli tak, usun ja). W sekcji [Data] w/w pliku ustaw tez Autopartition=0. Wtedy podczas instalacji powinien pokazac sie standardowy ekran wyboru partycji do instalacji, za pomoca ktorego mozna sformatowac wybrane partycje przed instalacja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19_gto_19 Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 możesz napisac dokładnie gdzie mam tego szukac nie znam sie na tym zabardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Wspomniany plik znajdziesz w katalogu I386 na zrobionej plytce. Mozna go edytowac w Notatniku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...