markowiec Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 hej mam taki problem, komp mi sie restartuje zaraz po zaladowaniu tzn po zniknieciu paska ladowania. Mam XP. wie ktos o co moze chodzic ?? bo nie chce mi sie instalowac na nowo systemu. W trybie awaryjnym to samo... dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 miałem podobny problem tylko ze w awaryjnym chcodziło normalnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaqal Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 (edytowane) Komp kręcony? Instalowałeś ostatnio jakiś nowy sprzęt? Jeśli tak to reset CMOS. Spróbuj naprawić OS z dysku instalacyjnego. Pzdr. PS. @matirr co twój post wnosi do dyskusji? Za takie posty są % Edytowane 11 Lutego 2006 przez shaqal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 markowiec [ironia mode] Samochod nie jedzie. Nie chce mi sie kupowac nowego. [/ironia mode] Moze dokladniejsze info nt konfiguracji? Proc, plyta, pamiec, dysk, zasilacz... Grzebales w biosie? Zmieniales cokolwiek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markowiec Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 hej dzieki za pomoc, ale juz znalazłem przyczyne. Przepuscilem dysk przed hd tune i wykazal uszkodzona przestrzen na dysku.... a dysk tylko ze 3 miesiace:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...