Gość r4d1m Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 (edytowane) Chciał bym kupić procka ale nie wuem jakiego oczywiście na s939 i nie chciał bym inwestować kasy w plute jeszcze max cena tak z 860zl może kupię http://allegro.pl/show_item.php?item=84027776 ale nieiwem czy sie opłaca proszę o rade oczywiście będzie robione oc na procku EDIT komp będzie do gier :D EDIT2 chyba kupie sobie jeszcze Asrock 939SLI-ESATA2 i mam tu wielkie pytanie mam Connect3D X800 GTO 256MB 256bit GDDR3 @16 potoków i czy mogę w przyszłości kupić taka samą grafe i połączyć w sli ? Edytowane 11 Lutego 2006 przez r4d1m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_:D Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Sli jest tylko w kartach NVIDIA. Jak chcesz radeony, to musisz mieć mobo obsługujące Crossfire (bo tak się nazywa SLI tylko że dla radków). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 kolega wyzej dobrze mowi ;) ja bym ci radzil kupic 3k+ a reszte kasy zainwestowac w erszte kompa procka mozesz podkrecic ;) pozatym nie jest on najwazniejszy przy graniu ;S wazne zebys mial dobra grafike :) chociaz nie mowie ze jezeli ktos ma naprawde slabego proca to bedzie dobrze chodzilo . slowem wystarczy ci sredni ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość r4d1m Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 (edytowane) mało w sklpach płyt z crossfire jedna tylko i asrocka tylko 1 i to do int :( ma ktoś jakiś sklep gdzie sprzedają Opteron 144 tanio ? :D Edytowane 12 Lutego 2006 przez r4d1m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...