dywyn Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Chcialbym kupic chlodzenie do VGA, ktore bedzie pasowalo do R9700 jak i w przyszlosci do 6600GT AGP. Wczesniej chcialem kupic cos pasywnego, ale jak sie okazalo wiekszosc takowego nie jest kompatybilne z GF 6600 pod AGP. Ogranicznik cenowy to okolo 100zl wraz z przesylka, wiec niestety Zalman zestaw VGA VF700-Cu sie nie lapie. Zalman VF700AlCu na allegro lapie sie bez wiekszych proglemow. Tak samo Pentagramki jednak zniecheca mnie "Fatalnie rozwiązany sposób montażu". Myslalem ze do mojego R9700 zamontuje tanio kupionego VGA Silencera Rev.3 jednak naczytalem sie (niestety po zakupie) ze jest to seryjny zabojca Radeonkow... Jesli ma ktos jakies propozycje czy sugestie to niech nie krepuje sie i smialo doradza. Z gory dziekuje;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość khamilek Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 co do sposobu montazu pentagramów to jest on lepszy od tego w zalmanch przez co pentagramy wygrały z zalmanami w testach wydajnosci :lol: ja bym brał Pentagrama XC 80 CU , pasuje praktycznie na kazda grafe i jest bardzo wydajny :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel89 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Pentagram będzie chyba najlepszy. Tu masz tanio bo za 74 zł wersję XC-80 Cu, która spokojnie schłodzi 6600GT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...