Gość razorex Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Mam problem z wyborem płyty. Mianowicie chodzi mi tu o 3 modele: Asus A8N-E MSI K8N Neo4-FI Epox 9NPA Ultra Ceny wszystkich 3 około 370zł;) Miałaby pracować z Athlonem 3000+ Venica, 1GB PDP Patriot KH, 7800GT Którą wybrać??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 (edytowane) Epox. Jedna z lepszych płyt do O/C i jest bardzo stabilna. EDIT: Grzechu szybszy byłem :D Edytowane 12 Lutego 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Tylko epox, a jak kręcisz to tym bardziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Popieram przedmówców, czyli polecam Epoxa :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość razorex Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Mówicie Epox, ale z tego co widze na forum to mało osób ma tego Epoxa :unsure: W czym jest on lepszy od Asusa (MSI już odpada:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Jeden z najlepszych do oc, lukmek ma podobnego :P Wyprzedza go dfi ale nie wiele, w sumie odważe sie powiedzieć że idą łeb w łeb więc dfi go nie wyprzedza ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Mówicie Epox, ale z tego co widze na forum to mało osób ma tego Epoxa :unsure: W czym jest on lepszy od Asusa (MSI już odpada:) Przeczytaj sobie ten test i zobaczysz, że możliwości ma porównywalne z DFI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość razorex Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Przeczytałem uważnie ten test i rzeczywiście Epox jest tam na 2 miejscu tylko że mi nie chodziło o wersje Epox 9NPA+ Ultra tylko tą tańsza o 100zł bez +. Nie wiem czym się różnią może i nie wiele je różni, ale jest taki problem że tej bez + nie mozna nigdzie dostać :( A co powiecie na tego Asusa czy MSI??Która z nich lepsza nie moge czekac aż sę Epox w sklepach pojawi>>potrzebuja płyty głównej natychmiast :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość razorex Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 A co powiecie na tego Epoxa?? Epox EP-9NPAJ SLI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...