-=drake=- Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 i w ten sposób zmotywujesz mnie do odpalenia p1 166 MMX ;) BTW, mógłbyś zrobić fotki parownika (no, tej rury, bo nie wiem jak to się nazywa) dla P2, bo mnie intryguje, jak to na slota wrzuciłeś ;) no MMX-em też zawalczysz :P z drugiej strony jakby dzisiejsze procki przekręcały się o 100% to była by malina :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 (edytowane) i w ten sposób zmotywujesz mnie do odpalenia p1 166 MMX ;) BTW, mógłbyś zrobić fotki parownika (no, tej rury, bo nie wiem jak to się nazywa) dla P2, bo mnie intryguje, jak to na slota wrzuciłeś ;) Ok tu inne zdjecie parownika i CPU .Jak sie dobrze przyjrzysz to widać wewnatrz kapilare czyli cienkka rurke z tłoczonym cieklym gazem. http://img529.imageshack.us/my.php?image=koniectestu5cr.gif Te p2 maja pierwsza plytke rozpraszajaca ciepło i do niej przymocowalem parownik. Tu jeszcze zdjecie : http://img529.imageshack.us/my.php?image=zozgrzewka0ac.gif [ Co do Howbota to nie wiem czy startowac .. czy wogole ktos podawal wyniki z tak słabych kompów ... Edytowane 19 Lutego 2006 przez Kwazor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 (edytowane) Kurcze, źle się wyraziem, chodzilo mi o LN2 ;) ^^ Parownik do FC domyślalem się jak wygląda ;) Jutro wyciągne kompa zza szafy i odpalę superPi jak wrócę ze szkoły ;) Obiecuję! A wynik wrzuć, co Ci szkodzi ;) Tak, czy tak do średniej liczy się tylko pierwsza dziesiątka. A taki oldsqlowy overclocking jest całkiem fajny ;) EDIT: Mój setny post na tłiku ;) Edytowane 19 Lutego 2006 przez Balu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 (edytowane) to mój wynik do porównaia z Kwazorem wierzcie na słowo że to cweleron tualatin 1@1.05 :mrgreen: Morał: P2 i P3 roxxxxxx :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Edytowane 20 Lutego 2006 przez hinco Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Hinco gdyby P2 miałby cache L2 chodzacy z pelna prędkosci rdzenia to twoja celina była by biedna...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Hinco gdyby P2 miałby cache L2 chodzacy z pelna prędkosci rdzenia to twoja celina była by biedna......co nie zmienia faktu że P2 i P3 roxxx :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a teraz czas spróbować aemde sempron pała.... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...