pietach Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 nic nie powiem ze juz jest F4a kiedy premiera F16... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 a kiedy premiera F16... boje sie ze M.Kaczogrodzka chcialby go chrzcic i wogole by nie chlodzil, nie latal ani nic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 boje sie ze M.Kaczogrodzka chcialby go chrzcic i wogole by nie chlodzil, nie latal ani nic ;)[OT]Mieć tak piękną damę za matkę chrzestną? Bloczek by śmigał jak złoto...[/OT] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Mam pytanko do użytkowników F2G oraz Palita /Galaxy 7600Gs, chciałbym wiedzieć czy króćce po zamontowaniu bloku przechodzą pomiędzy pamięciami, czy nad?? Chciałbym założyć radiatory na pamięci więc potrzebny mi blok który tego nie utrudnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Mam pytanko do użytkowników F2G oraz Palita /Galaxy 7600Gs, chciałbym wiedzieć czy króćce po zamontowaniu bloku przechodzą pomiędzy pamięciami, czy nad?? Chciałbym założyć radiatory na pamięci więc potrzebny mi blok który tego nie utrudnia. mam karte wlasnie przed soba, ale brak bloku, odpowiedziec moge w piatek... poczekasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Sam jak zwykle na posterunku, lecz nie do końca przygotowany :P Trudna sprawa chyba stuknę do ciebie PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...