Songoku Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 ok wrocilem Songoku --> plyta to ECS K7S6A instrukcja version 1.0 Tabelka z wartosciami jest na stronie 12 rys str 10 (tak jak mowilem na plycie gl sa te zworki ale o 1 wiecej :), umiejscowione sa po prawej stronie zaraz obok gniazda CPU) dzieki spadłes mi z nieba juz kiedys przestawiałem te zworke ale sie nie <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span></span>ł komp bo nie miałem odblokowanego teraz tylko spotkanie z ołówkiem bedzie miał procek akurat mam kilka zbednych zworek to sie przydadza.Jeszcze raz dzieki.A ja mam tak jak w instrukcji czyli 5 miejsc .Nie wiem dlaczego ty masz o 1 wiecej .dziwne ale naszczescie mi sie wszystko zgadza jak odblokuje i sie wszystko uda to oczywiscie zdam zprawozdanie z podkrecania :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 ja musialem podniesc napiecie na procku bo mialem zwiechy (po o/c) i dziwnie sie komp zachowywal jezeli o mnie chodzi to sprawdzalem PC MARK 200X :) i Sandra songoku --> no to jakas paranoja mam o 1 zworke wiecej... qrde kiedys sie bawilem mnoznikiem ale to za czasow kiedy nie wiedzialem ze maja blokade :PP komp poprostu nie wstawal *kolejne pytanko czy zmieniajac radiator na miedziany duzo zyskam na wydajnosci w chodzeniu ??? *jakie wiatraczki sa lepsze jezeli chodzi o wydajnosc i o halas jaki powoduja ( te duze jak w zasilaczu czy te zwykle) ? co byscie polecili ? jaka firma ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 no to bardzo dziwne .A kupiłes ta płyte jak dopiero wszyłą czy tak po pół roku ,rok od wyjscia na rynek moze ecs cos tam pozmieniał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 kupilem ja calkiem niedawno tj. gdzies kolo pazdziernika albo mam specjalny model :)) za pare lat bedzie wart fortune, sprzedam go i kupie sobie jakiegos athlona 10k :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 a tak pod koniec wrzesnia a masz tam 6 wjesc na zworki bo ja mam 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...