klonpl Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Chciałbym prosić was o rade w sprawie kupna nowej karty muzycznej. Najlepiej jakby koszt jej nie przekraczał 200 zł. Proszę o wasze opinie na ten temat. Ja się zastanawiałem nad Creative Sound Blaster Audigy SE albo Creative Sound Blaster Audigy SE Retail. Jeżeli waszym zdaniem są lepsze to napiszcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludi7 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 W sumie na kartach dźwiękowych nie znam się za dobrze :unsure: ale niedawno kupiłem tego creativa sound blaster audigy SE i jestem zadowolony B) przesiadłem się z creative sb pci i poczułem dużą różnice :D Jednak wiem że ta karta nie cieszy się dobrą opinią na tym forum <_< więc sam nie wiem.....w sumie polecam B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 na rynku kart amatorskich nie ma nic lepszego niz Creative Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Do 200zl poleciłbym to: http://allegro.pl/show_item.php?item=85938580 9zł plus koszta wysyłki zapożyczysz u rodziny/znajomych/nieznajomych/księdza itp. :) A co do jakości nie wiem jak z tym modelem ale posiadam Audigy platinum 1 i jest wyśmienicie więc ta dźwiękówka zapewne jest jeszcze lepsze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klonpl Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Creative Sound Blaster Audigy SE Retail. A ta karta jest dobra?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...