Skocz do zawartości
Bartkowskiqq

Problem Z Resetem Kompa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam problem z windowsem Xp home sp 2 czasem no okolo ponad 10 razy na tydzien zacina mi sei np. czasem wchodze w zdjecia w mozille w dysk d i inne to sie nie zacina no ale czasem wejde i sie zacina nic nie dziala myszka nie mozna ruszac i jest reset kompa bez blue screena pomozcie :) aha i jeszcze po tym resecie czasem wywala czy chcesz zeby wyslac i tam jest minidmp i sysdata.xml

Edytowane przez Bartkowskiqq

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Mam problem z windowsem Xp home sp 2 czasem no okolo ponad 10 razy na tydzien zacina mi sei np. czasem wchodze w zdjecia w mozille w dysk d i inne to sie nie zacina no ale czasem wejde i sie zacina nic nie dziala myszka nie mozna ruszac i jest reset kompa bez blue screena pomozcie :) aha i jeszcze po tym resecie czasem wywala czy chcesz zeby wyslac i tam jest minidmp i sysdata.xml

wklej raport SMART (Everest)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawdź pamięci jakimś memtestem, dysk też wypadało by sprawdzić czy nie ma bad sectorow. Jaki masz zasilacz?

zasilacz to Megabajt :D 350 w

dysk to maxtor 120 gb na sata

zaraz sprawdze tym everestem

i dzis znowu ogladam jedno zdjecie drugie i przy trzecim zacinka

a jak sparawdzic ten smart ???

aha i w everescie wyswietla ze linia 5 v ma 5.3 to dobrze ???

Edytowane przez Bartkowskiqq

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi