Grzechu Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 ... masz talent wiec czemu nie poszedles krok dalej ?Nie za każdym razem gdy coś robimy dajemy z siebie wszystko, bo nie zawsze jest to potrzebne :) Mój pomysł na moda był prosty i wyszedł tak jak chciałem. Poprostu taka była koncepcja. Pozdrawiam i dzięki za uznanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1401 Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 STRONKA SIE NIE OTWIERA:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukiv3 Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 dobra robota !Z przyjemnoscia sie patrzy na tego moda,bynajmniej nie zrobileś z tego choinki. gratulacje!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 gniazda usb z tylu kompa rzucaja sie w oczy swym zzolknietym kolorem i wyraznie kontrastuja z innymi bialymi elementami w okolicy. okienko bym jeszcze przykrecil od srodka :P reszta bardzo ladna, wizualnie prosta i za to ogromny plus. wc tez fajne, weze krotkie i nie platajace sie niepotrzebnie kable. jak juz wczesniej kolega kukiv3 napisal, plus za to, ze komp nie jest choinka, jak coniektorzy tutaj robia i potem pisza, ze to modding pierwsza klasa. moznaby rzec - ilosc gotowcow zredukowana do minimum i max wlasnej roboty. naprawde rzadko tutaj widuje tak ciekawe projekty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Naprawde sie postarałeś jak mało kto :) Wielkei brawo :D PS: ten dremelek to ile Wat ma ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fliper_nx Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 ladnie czysto schludnie lecz bezdrastycznychg scen gratuluje daje 8/10 niemoj styl ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Naprawde sie postarałeś jak mało kto :) Wielkei brawo :D PS: ten dremelek to ile Wat ma ? Hej To była tandetna Toya 130W bodajże - spaliła się podczas cięcia czegos do moda :D Teraz mam Kinzo 135W i chodzi o niebo lepiej. PS dzięki wszystkim za uznanie. Mam nadzieje, że niedługo będe mógł zaprezentowac worklog w czasie "rzeczywistym" mojego nowego moda. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 hmm uszczelka by sie przydala zeby zakryc ta plexi znacyz si ejej kanty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Taaaak, wtedy to byłby dopiero mod ;] na pewno wyglądałoby to o wiele bardziej wieśniacko... ale to nie jest odpust mod niestety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 hmm uszczelka by sie przydala zeby zakryc ta plexi znacyz si ejej kantyUszczelka by tu raczej nie pasowała :wink: Zauważ, że kanty plexy są wypolerowane na kryształ, więc zakrywanie ich mija się z celem Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemo1802 Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 W poprzednich postach pisales ze bedziesz robił drugiego moda. Czy prace juz trwaja, jesli tak chcialbym zobaczyc fotki z przebiegu prac. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Tak prace już trwają, ale fotki zaczne dawać jak prace nabiorą tempa i nie w tym topicu. Będzie to worklog nie opóźniony w czasie, także wszelkie sugestie mogą wpływać na kształt i forme moda. Mysle ze w połowie przyszłego tygodnia coś już pokaże. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 a poweidz jak chłodniczka daje rade z tym sprzetem (przecie 6800 troche ciepla daje :lol: ?? na ile v jest wiatraczek na chłodniczce i jakie masz tempy co do moda to czytam tutaj różne opinie, te negatywne również widziałem, ale mi się ta buda bardzooo podoba schludnie i z klasa.... i ten wiatuszek na jednym ze zdjec :D:D dobra robota!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Co do chłodniczki to za różowo nie było właśnie ze względu na 6800. Temp. nie pamietam bo juz od grudnia mam inny konfig i na nim inne wc, ale wiem że teraz dałbym jeszcze jedną taką lub BIX. Co do V na wiatraku - chciałem ciszy wiec mial jakies 6V :D Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 (edytowane) a to bip byl..... :lol: myslisz ze bix by starczyl (sam mam zamiar skladac wc i sie zastanawiam nad chlodnica) pozdr edit. a jakie masz wc i tempy bo widze ze masz calkiem podobny sprzet do mojego edit. a może przy okazji zapytam: planuje zlozyc takie cosik: bix1 + fander 120mm cube pro NB cube cpu pro coolriver na wezach 8/10 i do oc by to było czy dawaloby rade? czy to by gralo?? w przyszlosci jeszcze dolozylbym bip'a2 pod dach i jakiegos "cubecka" na karte graficzną pozdr Edytowane 16 Maja 2006 przez 05_03_1992 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedzio1001 Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Nie no !! :D komputer marzenie. Tylko pogratulowac zapalu i wysilku... POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 a to bip byl..... :lol: myslisz ze bix by starczyl (sam mam zamiar skladac wc i sie zastanawiam nad (...) w przyszlosci jeszcze dolozylbym bip'a2 pod dach i jakiegos "cubecka" na karte graficzną pozdr Bip wydajniejszy od bix'a, wiec nie ma co przepłacać. Albo kupic dwa małe bipy, albo jednego, albo wogole coolteka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 to cooltec mainstream (jego mialem na mysli -> a'la odpowiednik bix'a) bylby wydajniejszy od bipa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...