Asef Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Witam wszystkich :) Zapraszam do mojego forum pod adresem http://arcy.forumer.pl/ :D Forum ogólnie o wszystkim,ale w poczatkowej fazie :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Nasi użytkownicy napisali 203 wiadomości Asef Site Admin Posty: 150 Ostro ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Styl SubSilver to naprawdę kicha, powinienieś go od razu zmienić. 9 użytkowników "natrzaskało" 221 wiadomości z czego 2 napisało 90 %. To ładnie... NIe wróżę wam świetlanej pryszłości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asef Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Ja pierwszy raz w zuciy cos robie z www,jeszcze nic niewiem,wiec wiadomo ze nie bedzie swietlanej przyszłosci,nie od razu sie jest mistrzem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Pewnie, że tak Adsf, ale najlepiej mieć już jakieś podstawy. Mogłeś sobie poczytać komentarze przy innych tego typu forach. Zobaczyłbyś co wprowadzić na swoim forum i byłoby dobrze. O to mi chodzi. Zmień styl, popraw to i owo. Jak zmienisz coś to daj znać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asef Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 A co jesli mi sie ten styl podoba,niewiem zobacze,potestuje,heheh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 To już kwestia gustu, masz rację. Ale wiele nie oczekuj od ludzi, którzy widzą forum po raz piewszy i ukazuje im się standardowy styl to raczej nie zachęca, a wręcz odwrotnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asef Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Własnie zmieniłem styl. Niewiem co dalej,zobacze :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Fajne kolory :> Logo 'phpBB creating communites' tez nie zacheca do pozostania na stronie nieco dluzej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Ale zmiana stylu... przecież to tylko kolory, a poza tym nie są nadal ciekawe. Nawet lepiej było przedtem. A LOGO ma zniknąć, tzn. może, jeśli chcesz, żeby to wyglądało jak poważne forum [może nie poważne, ale poważniejsze] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...