Skocz do zawartości
LordSeba

Procek Plyta Grafika Do 2500 Zl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich

mam problem a raczej juz bol glowy co kupic do 2500zl procek plyte i grafike co byscie poradzili ????

procek myslalem o

procek athlon 64x2 4200 to 1500zl

plytka asus a8n-e nforce4ultra 400zl

no i ta karta co by tu pasowalo moze trzeba dolozyc ale ile i co byscie polecili ???

a moze inna konfiguracja ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale wtedy bedzie musiał zrezygnowac z 7800GT;]

cos kosztem czegos

Ok ale dalej niemam pojecia jaka grafika czyli powiedzmy ze to co sobie wymyslilem jest ok

czyli zostaje mi 600 zl na grafike moge dolozyc o ile to bedzie rozsadne to co polecacie na grafike ?????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok ale dalej niemam pojecia jaka grafika czyli powiedzmy ze to co sobie wymyslilem jest ok

czyli zostaje mi 600 zl na grafike moge dolozyc o ile to bedzie rozsadne to co polecacie na grafike ?????

600zł

złotówka zostaje powiedzmy na batonika;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

panowie dziekuje za podpowiedzi powiedzialem ze moge dolozyc jeszcze do tej kwoty tylko co byscie polecili na kit katy mnie stac spokojnie do tych 600 powiedzmy moge dolozyc 200-300 zl o ile to ma miec sens czekam na propozycje a o batoniki sie nie martwcie dam rade :) pozdrawiam LordSeba :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi