Jodi Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Witam wszystkich serdecznie. Bardzo proszę kogoś o wytłumaczenie mi w spoób "idiot-friendly" jak zainstalowac nowe biosy- do karty grafy i do płytki głównej. Pobrałem bios do mojej płytki(DFI LP U-D) ze strony http://www.techpowerup.com/articles/other/114 jest to wersja 25/01/2005 Final. Bardzo proszę o wytłumaczenie kroczek po kroczku jak to zrobi, żeby czegoś nie skopac. To samo sie dotyczy karty- Radeon X800 GTO2 chcę ją przerobic na X850 mam wszystkie programiki potrzebne do tego - Ati Tool,Nowy Bios (Z 16 potokami) , no i tego nieszczęsnego Flashroma z którym nie wiem co zrobic :unsure: Osobie która mi to wytłumacze będe naprawdę bardzo wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 grrrrrrrrr..... wszystko jest na stronach producentow :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...