Cichy_killer Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Raczej nie, przykładasz radiator zaznaczasz gdzie mają być miejsca na srubki, wiercisz wiertłem troszke mniejszym od srednicy srubek, później przykrecasz i gitara ;] Radze używać śrubek z takimi spręzynkami, przynajmniej pcb sie nie wygina :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 @Cichy killer bez delty 770 to max?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy_killer Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 @Fredek Nie :) Narazie nie bede kreślać ołówkiem po grafie i męczyć jej na AC. Musze czekać na paczke z realitynet, wtedy poskładam WC i się zobaczy ile to dało ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 To walcz walcz bo jeszcze masz 15mhz do mnie :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Fredek Ty zapodaj delte i rób WR jakiś :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 (edytowane) sorki za ot ale o co chodzi z ta delta ? :) / teraz tez na 7300gs jade @ 600 , 1300 i nawet w CoD2 na 1024x768 w dx9 'dalo' sie pograc ;) ale do plynnej gry ustawialem 800x600. zreszta zamierzam jakies testy porobic tej karcioszki, jakiegos arta malego ;) tylko teraz nie mam jeszcze 6600, ktora chcialem do testow dolaczyc jako porownanie :[ Edytowane 7 Kwietnia 2007 przez xacti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 (edytowane) Fredek Ty zapodaj delte i rób WR jakiś :razz: Hehe, ale to może jak jakieś C2D będzie :wink: sorki za ot ale o co chodzi z ta delta ? icon_smile3.gif Looknij do FAQ tam wszystko pisze Edytowane 7 Kwietnia 2007 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 c2d nie potrzebne do uzyskania wielkiego MHz na gpu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 (edytowane) c2d nie potrzebne do uzyskania wielkiego MHz na gpu icon_razz.gif Nie nie, chodzi mi oto że jak już bym robił WR to z C2D co by jakiś fajny wynik zrobić ;] Edytowane 7 Kwietnia 2007 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 puszczam gpu na 1,5V i mem maluje tak ze powinien miec 2.2V a mierze i ma 1,8V ! co jest grane ? czyzby to ten vqq ( czy jak to sie tam nazywa ) karty nie pozwala dac mem voltów przez wysokie vgpu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 No to Fredku bedziesz miał konkurenta ;] Cichy, uważaj kto się czai za rogiem :ph34r: :twisted: Co prawda tylko 770MHz ale bez delty ;> B-) To walcz walcz bo jeszcze masz 15mhz do mnie daj kopniaka temu galaxy , bo nie dlugo 'wszystkie' pality Cie przegonią :-P STAY TUNED btw. Wesołego Alleluja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Fredek myśle że moja zrobi 780MHz bez delty bo geo śmiga tak około 780MHz:P Delta i mamy już 870mhz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy_killer Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Cichy, uważaj kto się czai za rogiem :ph34r: :twisted: B-) Eee... Następny?! :P No to przynajmniej nie będzie nudy w temacie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Właśnie.. Bo coś ostanio nudą zachodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam83 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 to moj ostatni wynik: napiecie na gpu to 1,55V(rezystor ma 520 ohm)- troche mnie dziwi ze w idle jak i stresie jest ono takie samo, nie ruszalem napiecie pamieci bo nie mam na nich radiatorow jestem ze troche zawiedziony ostatnim wynikiem, wczesniej mialem napiecie 1,51V i robilem max 695 a teraz tylko o 15mhz wiecej, max temp to 60* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 @Adam83 ja na 685/1755 miałem 13696pkt <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 @teat ale ty miałeś procka na 4ghz i ramki wysoko a @Adam ma raczej słabo wykręconego proca i memki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam83 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 teat tak tylko zobacz ze ja mam biebnego semprona z ktorego nie moge wycisnac wiecej niz 2,44 bo moja plyta nie chce mu dac wiecej papu, a no i mam tylko 512 luzno puszczonego ramu a to tez wplywa na wynik w marku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 ehh przed chwila zajrzalem do biosu mojego 7300gs <_< w nbitorze mam takie wartosci - rdzen 500MHz , pamieci 355MHz (710MHz) ?? :| na takim biosie rivatuner wyswietla mi ze pamieci sa na 532MHz . WTF? a poza tym to w everescie w zakladce Procesor Graficzny nic mi sie nie pokazuje. z czym moga byc zwiazane moje problemy? :( Stery mam NGO na 93.71 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Ciekawe ile bym skrobnął przy 4.6ghz i 493@4434 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 ehh przed chwila zajrzalem do biosu mojego 7300gs <_< w nbitorze mam takie wartosci - rdzen 500MHz , pamieci 355MHz (710MHz) ?? :| na takim biosie rivatuner wyswietla mi ze pamieci sa na 532MHz . WTF? a poza tym to w everescie w zakladce Procesor Graficzny nic mi sie nie pokazuje. z czym moga byc zwiazane moje problemy? :( Stery mam NGO na 93.71 ... NGO - wystrzegaj się tego #@*@ ;] Co do Everesta - potrzebujesz nowszej wersji. Co do biosu i taktowań memek to nie mam pojęcia :huh: Ciekawe ile bym skrobnął przy 4.6ghz i 493@4434 :wink:Pewnie trochu więcej. Okolice 14k... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bladesss Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Mam takie pytanko - co to jest WC i AC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 water cooling i air cooling... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bladesss Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 THX :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 no to nie wiem jakie stery dac ;) hmmm, a czy riva na pewno podaje taktowanie nie efektywne pamieci? bo mi tam w niej jak ustawie 650MHz na pamieci to marki przechodzi ;) (co by sie rownalo 1300MHz) , ale jak przez bios dam chocby 450MHz na pamieci to juz arty sa przy wchodzeniu do windy :| '' sciagnalem najnowszego everesta i pokazuje mi, ze taktowanie efektywne mojej karty to 534 MHZ :| gdy ustawiam w rivatuner 810 MHz (standardowo dla tej karty) to sie arty pojawiaja . Czy jest mozliwe, ze karta jest uszkodzona? :( Zostala kupiona tu na forum, niestety nie ma juz gwarancji :| sie wkurze.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 (edytowane) no to nie wiem jakie stery dac icon_wink2.gif Ja od siebie polecam poprostu FW 91.47 ;] hmmm, a czy riva na pewno podaje taktowanie nie efektywne pamieci? Nie Edytowane 8 Kwietnia 2007 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 (edytowane) aha. dzieki ;) no a jak wyjasnic to, ze bios jest ustawiony np na 710MHz, a riva i inne programy podaja taktowanie 2d , 3d pamieci 532MHz? :| nie wiem czy to cos wam pomoze, ale dam screena z everesta, po tym jak w nibitorze ustawilem 405(810) na pamieci: Edytowane 8 Kwietnia 2007 przez xacti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol-s Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Witam! Mój GF 7300GS od PALITA śmiga tak: Standard: OC: Da się sterować wentylatorem w tych kartach??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 ladnie ci poszedl :) jaka masz wersje Rivy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy_killer Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 @karol-s Troszke słaby wynik masz <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...