L3X-T3R Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Witam. Otóż dziwna rzecz się dzieje z moim systemem mianowicie wszystko działa eleganco nagle nie wiadomo z jakiego powodu strasznie mocno zwalnia np grająca muzyka przestaje grać, nie można w nic kliknąć, ale ruszać kurosrem i owszem. Lecz dzieje się to raz na jakieś 7min i trwa jakieś 5 sekund. Ktoś mi mówił że to antywirus sprawdza wtedy pamięć i dlatego wszystko sie zatrzymuje. Jest to wqurzajace gry gram w coś albo oglądam film, no nie wspominając o muzyce. Czy może ktoświe o co naprawde chodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muniek Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Wylacz antywirus i zobacz czy problem bedzie sie powtarzal... :wink: Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3X-T3R Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 wlasnie zapomnialem dopisać. Jak wyłączę antywirusa to samo :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Placio74 Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Wciśnij Ctrl+Alt+Delete i zobacz w Menedżerze zadań który proces wykazuje duże obciążenie CPU. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 mozliwe ze masz jakis syf co muli ci kompa lub cos dysk mieli.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondor4 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 też tak miałem jak maiłem zepsuty dysc caviar, wtedy pomagało jedynie wyłączenie buforu zapisu na dysk w menadżerze urżądzeń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...