Brush Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 kupilem dysk seagate 250 ata i chyba mam za staro plyte glowna (ecs k7s5a)w topicu o tej plycie ktos napisal ze moze pod kontrolerem zadziala wiec mam pytanie jaki kontroler bedzie dobry (najlpeie jz allegro tani aby chodzilo) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pr1nce Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 mysle ze niebieski kontroler bedzie najlepszy :D bedzie ladnie wspolgral z otoczeniem obudowy :P a tak na powaznie to pzdr ziom :* fajnie ze jestes na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 ?! sory.. domyslam sie ze masz niewiele lat ale jak mozesz to sprecyzuj problem.. Napisz te pytanie ..ładniej, dokładniej? Niewiadomo o co chodzi a juz probujesz rozwiazac problem kupujac dodatkowy kontroler ;/ pr1nce: tez zartujesz jak on..? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brush Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 moze zle precyzuje ale w topicu http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...0entry1961371 otrzymalem "podpowiedz" ze co najwyzej moze pomoc kontroler do ktorego se dysk podlacze bo moja plyta glowna jest za stara wiec moje pytanie brzmi jaki kontroler (czy kazdy aby ata 100) bezie sie nadawal do mojego komutera (czyli po jego podlaczeniu w windowsie oprocz samego dysku wykryje mi tez partycje) bo jak podlacze dysk normalnie to najpierw system laduje mi sie 5 min(dokladnie) a pozniej system widzi dysk (urzadzenie dziala porawnie) everest pokazuje mi temp dysku a partycji nie widzi . Pierwszy raz po sformatowaniu u kumpla tego dysku wykrylo go i dzialal bez problemow a po restarcie (tak jak wyzej opisane) Dokladniej chyba juz nie umiem (jak cos pytajcie opowiem wszystko :D )aby tylko otrzymam odpowiedz ktora pomoze mi kozystac z tego dysku przy takiej plycie glownej :D pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...