Skocz do zawartości
qaz85465

Neostrada

Rekomendowane odpowiedzi

witam !!!!

mam takie pytanie !!!!

czy jest taka mozliwosc aby polaczyc w domu bezprzewodowo neostrade z laptopopem ???

tzn. chodzi mi o to zeby nie targac po calym domu tony kabli

nie znam sie mocno na tego typu sprawach ale to chyba nie jest mozliwe, ale jednak wolalem na wszelki wypadek zapytac

z gory dzieki za wszelka pomoc i wszystkie odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udajesz sie do salonu sprzedazy tp badz dzwonisz na 0801 321 123 i mowisz, ze jestes zainteresowany routerem Livebox. Zamawiasz i przy odbiorze podpisujesz protokol zdawczo-odbiorczy na ten router i co miesiac masz doliczane 10zl do rachunku za jego wypozyczenie... W zestawie masz do tego jeszcze adapter wifi popinany przez usb.

BTW. Jak sie zdecydujesz na takie rozwiazanie to sprawdz zawartosc zestawu czy jest kompletny gdyz czasem zdaza sie, ze czegos tam brakuje... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a propo rozwiazania ktore zaproponowal avecezary, to czy nie wystarczy jezeli w swoim przyszlym laptopie bede mial modem wifi

Nie wiem co masz na mysli z tym modemem wifi, ale jesli jest to badz bedzie karta wifi to musisz miec router adsl z ap ;)

nie bierz liveshita zainwestuj lepiej w router wifi

Nie jest w cale taki zly... ;) Kilkudziesieciu moich znajomych go posiada i jak jest odpowiednio skonfigurowany to wszystko dziala...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sory ze odswiezam stary temat ale mam jeszcze jedno pytanko

czy to polaczenie jest nadal mozliwe gdy nie mam juz innego kompa, tylko sam laptop z wifi i router z modemem adsl

edit: w sumie tak teraz patrze i doszedlem do wniosku ze powinienem ten temat zalozyc w innym dziale

Edytowane przez qaz85465

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi