Tommi_bydg Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Witam! Czy jest możliwa jakaś konfiguracja modemu Sagem F@st 800 na Neostradzie 512? Pytam się z tego powodu, iż zrywa mi połączenie, a linia jest ok. Z tego co słyszałem to można jakoś skonfigurować ów modem i mieć po problemie. Jeżeli powtórzyłem temat to z góry przeprasza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/matthew/ Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Ja miałem ten modem i ani razu mi nie zerwał połączenia (nielicząc zerwania po 24h przez tpsa). Może masz modem walnięty? Bo tak naprawdę nie ma co tam ustawiać w nim... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi_bydg Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Czyli zostaje tylko prośba o wymianę modemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi_bydg Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Pożyczyłem taki sam modem od znajomych. Spokój był przez kilka dnia ale nadal pojawia się ten sam problem tylko, że teraz żadziej. Czy ktoś miał podobny problem? Proszę o pomoc. Z góry dziękuję. P.S. Linia jeszcze raz była sprawdzana w międzyczasie. I jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Disruptor Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Sprawdź to, może pomoże... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi_bydg Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Dzięki za linka. Teraz zainstalowałem Auto Connect i zobaczymy czy będzie już teraz spokój. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucasp Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Kiedys mialem neo Jezeli zrywa co 24h to raczej ten niebieski programik od tepsy. Ludzie nie instalujcie tego :mur: AutoConnect dobry propgram polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...