Skocz do zawartości
BLANTMEN

Problem Z Psem :p

Rekomendowane odpowiedzi

Co do oglądania telewizji....

... To mój pies to uwielbia :D

Dołączona grafika

:lol2: kozackie zdjęcie :D

Ja się trochę zgodzę z Mogiel'em - uważam, że zawsze jest sposób na to aby pies siedział cicho gdy jest sam w domu - trzeba tylko znaleźć sposób który zadziała na danego psiaka ;).

Sąsiedzi nic oczywiście ci nie mogą zrobić jeśli pies nie hałasuje w ciszy nocnej ale zawsze lepiej mieć jeden konflikt mniej niż więcej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:lol2: kozackie zdjęcie :D

Ja się trochę zgodzę z Mogiel'em - uważam, że zawsze jest sposób na to aby pies siedział cicho gdy jest sam w domu - trzeba tylko znaleźć sposób który zadziała na danego psiaka ;).

Sąsiedzi nic oczywiście ci nie mogą zrobić jeśli pies nie hałasuje w ciszy nocnej ale zawsze lepiej mieć jeden konflikt mniej niż więcej :)

Oj wydaje mi sie, ze moga, nawet jesli pies wyje/szczeka (odnosi sie to tez do wiercenia, grania na instrumentach itp.) w dzien i jest to uciazliwe dla innych mieszkancow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie wiem czy z tymi zabawkami to taki dobry pomysł. Nie wyrabiam już z nimi. Poniżej zdjęcia 2 z nich (reszte wyrzuciłem bo nie nadawały się do niczego). Pies to jest istny niszczyciel. Nic nie uszanuje. Pomidorowi wygryzła nos i ogonek, a crazy froga ..... sami widzicie ..... :lol: Nie no po prostu oleje babke. W [gluteus maximus] ją mam. Nie ma zakazu że pies nie może szczekać w ciągu dnia, więc mi to wisi.

Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika

Ecuadoo - to jest mój drugi pies. Do poprzedniego nie mieli problemów.

ridczak - to jest uciążliwe tylko dla niej :P Co innego gdyby skargi były od innych sąsiadów, ale nie ma.

Edytowane przez BLANTMEN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eeee co wy tu piszecie? :blink: Jak pies czesto szczeka to sobie powinienes go lepiej ulozyc(chyba juz za pozno). Pewnie, ze szczekanie lezy w naturze psa, ale bez przesady bo sam mam psa(o. szkocki collie)i pod czyjas nie obecnosci czy obecnosc cos nie szczeka (wrecz czasem sasiedzie sie dziwili, ze pies jest w domu :D) Jedynie kiedy szczeka to podczas zabawy czy jak ktos przyjdze z dworu(w sumie to popiskuje z radosci) W lecie byl okres kiedy kundlisko sasiadki mieszkajacej pietro nizej ujadalo o 3 w nocy, wtedy to bylo mozna k*****y dostac :angry: Innymi slowy ja takich problemow ze swoim psem nie mam, no ale coz sa psy madre i glupie, albo to jakas inaczej szlo :lol2: :lol:.

Edytowane przez luki2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi