Skocz do zawartości
patysia152

Pomożcie

Rekomendowane odpowiedzi

czesc moglibyscie mi powiedziec co byscie wybrali sagema myx 6-2 czy nokie 6230i ?? sagem ma lepszy wyswietlacz... :> i tylko nie ma radia...

a co do noki to troche nie mam juz do nich zaufania mialam kiedys 3510i i sie zepsula 1 dzien po gwarancji... siadla plyta główna ... prosze o pomoc;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sagem myx 6-2 moze jest i dobry, ale jak na Sagem'a :)

Mam akurat porownanie bo mialem go a teraz mam 6230i.

Lepszy wyswietlacz tlumaczysz tym, ze ma wiecej kolorow? To jest tylko chwyt marketingowy, bo ma na takim obszarze jakim jest wyswietlacz telefonow nie widac tych "milionow".

Sagem jest dosyc ciezki, klockowaty, aparat w Nokii jest nawet ciut lepszy, bateria trzyma raczej jednakowo, dostepnosc wszelkich akcesoriow nieporownywanie lepsza ma Nokia. Gwarancja bodajze w 6230i rowniez jest dłuższa (2 lata) i nie ma co porownywac awaryjnosci low-endowego 3510i z 6230i :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sagem myx 6-2 moze jest i dobry, ale jak na Sagem'a :)

Mam akurat porownanie bo mialem go a teraz mam 6230i.

Lepszy wyswietlacz tlumaczysz tym, ze ma wiecej kolorow? To jest tylko chwyt marketingowy, bo ma na takim obszarze jakim jest wyswietlacz telefonow nie widac tych "milionow".

Sagem jest dosyc ciezki, klockowaty, aparat w Nokii jest nawet ciut lepszy, bateria trzyma raczej jednakowo, dostepnosc wszelkich akcesoriow nieporownywanie lepsza ma Nokia. Gwarancja bodajze w 6230i rowniez jest dłuższa (2 lata) i nie ma co porownywac awaryjnosci low-endowego 3510i z 6230i :)

bokie 3510i mialam dosyc dawno i po tym jak sie ze[psula juz nokii nie mialam ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi