kaczordmc Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 witam mam pytanie dotyczace budowy radia internetowego chdzi o oprogramowanie potrzebe do tego i czy wogolejst mozliwiść zabawy w cos takiego nałaczu radiowym 128 kb/s :unsure: i jaki d otego trzeba mniec serwer o wielkośc mi chdzi i takie tam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyrko Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 jedyna mozliwosc to poszukanie czegos typu "relay server" - dziala to tak ze ty transmitujesz do niego strumien a on retransmituje do odbiorcow , gdyz przyz 128kbitach ciezko obsluzyc ci bedzie wiecej niz 1-2 odbiorcow przy uczciwej jakosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro52 Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Przy tym łączu to nie ma sensu, bo to jest sensowna prędkość dla 1-2 słuchaczy.No przy bardzo niskej jakości może 5osób by mogło słuchać twojego radja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 TUTAJ znajdziesz odpowiedź... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczordmc Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Przy tym łączu to nie ma sensu, bo to jest sensowna prędkość dla 1-2 słuchaczy.No przy bardzo niskej jakości może 5osób by mogło słuchać twojego radja. chcialem spytac jeszcze ile powinieniem miec przepustowosc lacza by nrmalna ilisc ludzi mogla mnie słuchac?????? :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...