Neo_x Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Widzieliscie Tweak.pl w Enter Power?? :D ta stronka jest w dziale o podkrecaniu w gazetce :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 gdyby byla w Hustlerze badz CKM tudziez Playboyu ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 cudownie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 no nie?? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 a moze jakiegos skrina ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 a moze jakiegos skrina ?? :) no wlasnie szukam.. ale nigdzie znalezc nie moge... a nie mam skanera :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duronio Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 nie zgadniecie skąd ja dowiedziałem sie o Tweaku- kupiłem CD-action (dawali unrealka- jedna z niewielu orgów u mnie :D .......) i tam znalazłem adres na jednej z chyba 3 gesto zapisanych stron, więc trafiłem przypadkiem........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Kupiłem tego Entera Power i powiem wam, że nawe ciekawie i kompetentnie napisanie. A tak poza tym to coraz częściej zauważam, że prasa komputerowa pisze o overclockingu i modding. Z jednej strony cieszy mnie, że więcej ludzi otwozry się na nasz ukochany "sport" :twisted: ,ale jak tak dalej pójdzie to modding stanie się rzeczą tak popularną, że przestaniemy być tymi "wybranymi" :D i w budzie byle kowalskiego będzie się świecił neon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Poza tym zniknie ta specyficzna klima :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Kto wię kiedy wyjdzie następny numer Enter Power? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...