zbigzbig20 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Witam. Wczoraj załadowałem sobie winde xp pro z SP2 i od tego czasu mam mały problem z irdą (se K700i + irda pod płyte głowną). Po prostu gdy włącze irede w SE K700i i przyłoże do "czójnika" komp nie chce sie z nią połączyć. Musze wejsc do services.msc i tam uruchomić ponownie "Monitor Podczerwieni" wtedy bez problemu sie łączy. W poprzednie windzie XP (bez SP2) nie miałem żadnych problemów z podczerwienią. czy jest na to jakaś rada abym nie musiał za każdym razem po włączeniu czy restarcie kompa uruchamiać ponownie monitora podczerwieni?? Za info serdecznie dziękuję. ps; może idzie gdzieś włączyć ta usługe na stałe?? nara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Ustaw tryb uruchamianai uslugi "Monitor Podczerwieni" na Automatyczny. Powinno pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbigzbig20 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Hmm cały czas monitor podczerwieni jest ustawiony na automatyczne. Jakieś inne sugestie?? nara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...