kobe83 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Witam. Prosiłbym o wyjaśnienie kwestii związanej z zagadnieniem "Sprzęt poserwisowy". Chciałbym kupić płytę główna, którą tanio sprzedaje jeden sklep internetowy http://shop.q-x-a.com/ z zaznaczniem, że to sprzęt poserwisowy. Czy to oznacza, że płyta była naprawiana lub może mieć jakieś wady. Czy warto w ogóle się pchać w taki sprzęt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 "Sprzęt poserwisowy". to oznacza, że płyta była naprawiana Czy warto w ogóle się pchać w taki sprzęt?IMO jak ma gware to tak, jak nie ma to uciekaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 no to sprawa wygląda tak że sprzęt wylądował w serwisie oni go naprawili teraz działa, ale jak długo to od szczęścia zależy, czasem na taki sprzęt możesz dostać trochę gwarancji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobe83 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Dają jeden miesiąc gwarancji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 a jaka mobo i co jej dolegalo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Running Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 (edytowane) A ja wam odpowiem tak: CO chcialem zaoszdzedzic to zawsze na dluzsza mete tracilem np chcialem zaoszczedzic i kupilem liteona dvd nowa owszem ale zepsula sie po 1 tygodniu pracowania a oszczegali mnie ze liteony dvd sie psuja :mur: chcialem zaoszczedzic i kupilem plyte z wywalonymi kondensatorami przelutowalem wszystko super plyta chodzi ale kaszani wbudowany vga powyrzej 1024 na 700 :mur: i mogl bym tak przytaczac i przytaczac zawsze zaoszczedzilem max 40 zl a i tak pozniej musialem doplacic tyle za ile bym kupil nowy niesmigany i pewny sprzet daruj sobie ta plyte dobrze ci radze (bo ja sie juz chyba nienaucze) doloz te 40 80 zl i miej spokuj bo ja co zaczne kombinowac i oszczedzac to zawsze na koncu dozo przeplace co nowe i z gwara to nowe i z gwara :) tak na marginesie to wam przytocze smieszny kawalek z mojegho zycia za czasow swietnosci comodore 64 chcialem miec strasznie motoryne wiec zamienilem comodore na motorynke wygladalo to tak ze ja kolesiowi dalem kompa w reklamowce a on mi dal rame na kolkach z motoryny i silnik w dwoch reklamowkach Edytowane 19 Lutego 2006 przez Running Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 wygladalo to tak ze ja kolesiowi dalem kompa w reklamowce a on mi dal rame na kolkach z motoryny i silnik w dwoch reklamowkach :lol: :lol: :lol: dobre ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobe83 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 a jaka mobo i co jej dolegalo ? EPOX 8RDA3I i nie ma żadnych informacji co było zepsute, jedynie "płyta główna, bez sterowników, kabli, dodatków CE: tak", co akurat nie robi problemu i cena 99 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 (edytowane) Dają jeden miesiąc gwarancji.hahah, dobre sobie miesiąc gwarancji po serwisowa (pewnie odrzut po wielokrotnej reklamacji, z jakiegoś powodu nie mogli jej cofnąc do producenta), mogę się założyć ze płytka szybko wyzionie ducha :lol2: Edytowane 19 Lutego 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...