poeta70 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Witam jakiś czas temu wisiał w centrum Warszawy plakat, pewna firma MP System oferuje 2Mb/s za 50zł. Zadzwoniłem tam do nich i oni Powiedzieli , że oferują usługę w Centrum Warszawy, na Powiślu i na Żoliborzu. Ja właśnie mieszkam w centrum i dlatego mnie to zainteresowało. Właśnie oni oferują poprzez łącze radiowe i moje pytanie jest takie jakie są tego minusy , że jest poprzez radiówkę? Zapytałem się czy mają stronę www? Odpowiedzieli, że jest www.mpsystem.pl hmm kusząca propozycja tylko czy radiówka działa w czasie śniegów i w ogóle, pytam się bo ja się na tym nie znam. Jeśli był taki temat to Bardzo przepraszam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nimitz Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Tez jestem zainteresowany, ale niestety w necie nie znalazlem zadnych opinii. A ze strony nie wiele mozna sie dowiedziec. Jak ktos cos wie to rowniez z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam Nimitz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poeta70 Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 www.mpsystemnet.go.pl już mam od nich neta super jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nimitz Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Jezeli mozesz to napisz pare slow o tym necie np: - ile czasu od zamowienia do podlaczenia - jak wyglada strona techniczna podlaczenia - gdzie i jaki odbiornik? jaka koncowka? usb czy rj-45? - czy to jest 2 mbit dla jednej osoby gwarantowane? czy to jest np: dla jakiejs okolicy? - ile wynosi predkosc wysylania? - jakie ma sie IP? z klasy publicznej czy prywatnej? stale czy dynamiczne? Z gory dzieki i pozdrawiam :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Strona na serwerze interii, brak wlasnej domeny... stawiam dyche, ze te 2mbit z DSL-a biora :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...