Skocz do zawartości
kanurwa

Jaki program do obróbki zdjęć.

Rekomendowane odpowiedzi

Stałem się posiadaczem aparatu cyfrowego, niestety z niektórych zdjęć nie jestem zadowolony i chciałbym korzystać z jakiegos programu do ich obróbki /kontrast itp./ poradźcie coś dobrego dla początkującego uzytkownika, najlepiej cos za darmo :) Chciałbym również podpowiedzi odnośnie dobrego programu - album zdjęć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

polecam Gimpa ma prawie takie same możliwości jak te powyższe , jest fajny w obsłudze , ma usuwanie gorących punktów no i jest darmowy , a przy okazji jakich programów urzywacie do zrzutu zdjęć z aparatu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

psp ;] jak zreszta wiekszosc ;] ma bardzo duzo filtrow kazdy na inna dolegliwosc ;] polecam ! ;], chociaz i mozesz skorzystac z "darmowego" !!!??? dodatku do Office'a 2000/XP o nazwie MS photo czy jakos tam nie wiem bo nie korzystam ale slyszalem ze to wystarczy do lekkiego retuszu ;] a o photoshopie ci nic nie powiem bo nie korzystalem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kml 

w zał. masz dwa zdjecia  przed i po dla porównania

Dzięki za zdjątka ;) fajnie wyszeł retusz ale na nie których tak wychodzi a nie nie których nie :( :cry: jeżeli oko jest za jasne, lub pod pewnym kontem to nici z retuszu (chyba że ręcznie) musze jeszcze z infran popróbować bo coś mi edytor w nim nie działa :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi