kanurwa Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Stałem się posiadaczem aparatu cyfrowego, niestety z niektórych zdjęć nie jestem zadowolony i chciałbym korzystać z jakiegos programu do ich obróbki /kontrast itp./ poradźcie coś dobrego dla początkującego uzytkownika, najlepiej cos za darmo :) Chciałbym również podpowiedzi odnośnie dobrego programu - album zdjęć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Photoshop (?) Pierwsze co mi przyszło do głowy Ewentualnie poszukaj prostszej wersji, np. demo photoshop elements 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Polecam ci Adobe PHotoshop Elements korzystałem z niego rok i przesiadłem się na Photoshop 7 (brakuje mi w nim PHOTOMERGE) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 lub corel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Ja moge ci polecic psp7.0. Sam go uzywam do amatorskiej zabawy ze zdjeciami i mysle ze jest spoko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pionaj Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 a o GIMP-ie to nikt nie wspomni ???!!! Jest prosty w obsludze z polska nakładka i Free !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Ja bym polecil Paint Shop Pro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Photoshop 7.0 jest najlepszy. I nawet łatwy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mura Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 polecam Gimpa ma prawie takie same możliwości jak te powyższe , jest fajny w obsłudze , ma usuwanie gorących punktów no i jest darmowy , a przy okazji jakich programów urzywacie do zrzutu zdjęć z aparatu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Photoshp 7.0 rulezzz. Ja ma cyfrowe i uzywam go do obrobki, ma wszystkie potrzebne filtry, poprostu miodzio... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Hey a w którym programie jest dobrze działająca funkja "red eye" bo z tym mam największe problemy ta funkcja jest nawet w ACDSEE ale jakoś słabo spełnia swoją rolę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pionaj Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 np. w darmowym IrfanView v.3.75 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Coś mi sie wydaje że w InfranView będzie tak samo jak w Acdsee chodzi mi o program do retuszowania zdjęć z dobrze działającą funkcją red eye Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 psp ;] jak zreszta wiekszosc ;] ma bardzo duzo filtrow kazdy na inna dolegliwosc ;] polecam ! ;], chociaz i mozesz skorzystac z "darmowego" !!!??? dodatku do Office'a 2000/XP o nazwie MS photo czy jakos tam nie wiem bo nie korzystam ale slyszalem ze to wystarczy do lekkiego retuszu ;] a o photoshopie ci nic nie powiem bo nie korzystalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pionaj Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Sprawdzałem w Irfan czerwone oczy-redukcja bardzo ładnie działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Sprawdzałem w Irfan czerwone oczy-redukcja bardzo ładnie działa Zaraz to sprawdze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 PAINT !!! :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Sprawdzałem w Irfan czerwone oczy-redukcja bardzo ładnie działa Hmmmm u mnie sie nawet edytor w Infran nie otwiera niewiem chyba jakąś nie pełną wersje mam :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pionaj Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 szukaj na http://www.irfanview.com/english.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pionaj Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Kml w zał. masz dwa zdjecia przed i po dla porównania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Kml w zał. masz dwa zdjecia przed i po dla porównania Dzięki za zdjątka ;) fajnie wyszeł retusz ale na nie których tak wychodzi a nie nie których nie :( :cry: jeżeli oko jest za jasne, lub pod pewnym kontem to nici z retuszu (chyba że ręcznie) musze jeszcze z infran popróbować bo coś mi edytor w nim nie działa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pionaj Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Rzeczywiscie masz rację ale te które nie wychodzą w Irfan w innych programach też nic nie da się zrobić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...