luk-aniu Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 hej. Posiadam wyżej wymienionego GeForce'a i mam z nim kłopociki przy grze Medal of Honor Alied Asault. przy mapach z dużą mieszanką barw (np dużą ilością zielonego koloru) ekran gry zaczyna migotać. efekty wszystkie "zdjąłem" do minimum i to nie pomogło. zainstalowałem inne drivery i... nic! sprawdziłem grę na win98, 2000, XP i wszędzie to samo. zaznaczam że wcześniej gra chodziła dobrze (jakiś 2 m-ce temu). Mój komp to: duron 1,6 GHz; Mb Asrock K7s8x, 512 Mb DDR Ram, GeForce Fx5200 128Mb 64bit z wersją driver'ów 81.98. czy znajdzie się jakaś rada na problemik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Chlopaku w sterach 81.98 juz dawno zapomnieli o fxach!!! Wracaj do seri 53.03. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk-aniu Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 spróbuje. zobaczymy czy coś się polepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skarabeusz2000 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Witam,wydaje mi sie ze problem tkwi w samej karcie jak piszesz masz GeForce Fx5200 128Mb 64bit,jest to slabsza wersja z dolnej półki i oczywiscie tansza.Jam mam podobna karte do twojej ale z jedna róznica ma 128 Mb na 128 bit...u ciebie widze tylko 64 bit.Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Jak ekran migota(nie zwalnia) to ja postawilbym na zbyt niskie odswiezanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 GeForce Fx5200 128Mb 64bit to jest przedewszystkim karta do biura, wic nie wymagajcie od niej cudów.... luk-aniu wyczsc radiator/wentylator na karcie bo poprostu karta sypie artami, jak to nie pomoze to zmnien chłodzenie ale czy to ma sens... lepiej sobie kupic jakiegos geforca serii 3ti albo 4ti napewno bedze wydajniejsze i to sporo od twojej karty a to nie jest duza inwestycja (~150pln) Gregor1230 drivery to nie maja nic do rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...