Skocz do zawartości
mikaelus

Soltek czy Shuttle...!?

Rekomendowane odpowiedzi

wszystkie sa dobre ale chyba najlepszy epox, ale i najdroższy. Shuttle są bardzo dobre, testowałem kilka modeli, sam miałem przez dłuższy czas AK31 (git płytka!!) i ostanio też AB45- I845E, tez pożądny MB i na dodatek są niedrogie. Jak nie potrzebujesz wydać dużo kasy wez coś z nowych modeli shuttle AK35-KT333 lub AK37- KT400 nie bedziesz załował...strzała..... :

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4. ECS :) he he - kumpel ma nr.3 i więcej klnie niż ja, ale twój wybór. A może tak Abita?

Hehe ECS'a nawet w ostateczności ;) Co do Abita to się zraziłem do niego tą płytką co w podpisie - musiałem się nieźle namęczyć, żeby cokolwiek na niej uruchomić (2 dni nerwówki, bo na moim kompie jeszcze starsza pracuje :D).

Chętnie bym wziął tego Epox'a, ale nie wiem czy zdąże, bo jest jeden na Allegro, a ja swojej mobo jeszcze nie opchnąłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam 75 KAV i nic złego nie powiem o tej płycie.. (akurat u mnie mostek co prawda siada południowy i za bardzo OC nie idzie.. nie moge przez fsb krecić. :( )

Ostatnio tetsowąłem schutla ak32A i powiem szczerze że w tym przedziale cenowym co ECS to najlepsza płyta jaka miałem przyjemnośc testować.. full stable, wydajna itd. do tego regulacja fsb jak w nowszych, droższych płytach co 1 mhz do tego reghulacja vcore co 0,025V .. Po prostu suuuper.

ECS radze omijać z daleka!!

Epox tez jest git, ale niestety nie miałem przyjemności dłużej testowąć .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...