mikaelus Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Może to i było, ale ja potrzebuję szybkiego porównania. Co brać - Shuttle AK32A czy Soltek 75KAV?!?!?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Aha w grę jeszcze wchodzi Epox 8KTA3PRO. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Dzięki za pomoc :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 SOLTEK jest lepsiejszy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 znaczy z tych trzech to zdecydowanie EPOX, potem Soltek, a ten "shuttle" to na smaym koncu :D ale i tak MSI rulez ;):D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 wszystkie sa dobre ale chyba najlepszy epox, ale i najdroższy. Shuttle są bardzo dobre, testowałem kilka modeli, sam miałem przez dłuższy czas AK31 (git płytka!!) i ostanio też AB45- I845E, tez pożądny MB i na dodatek są niedrogie. Jak nie potrzebujesz wydać dużo kasy wez coś z nowych modeli shuttle AK35-KT333 lub AK37- KT400 nie bedziesz załował...strzała..... : Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 1. EPOX 2. Soltek 3. Shuttle 4. ECS :) he he - kumpel ma nr.3 i więcej klnie niż ja, ale twój wybór. A może tak Abita? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanHo Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 ja sie zrazilem do shuttl'a jeszcze za czasow celka 400, teraz duzo ludzi ma i sa zadowoleni... mimo wszystko na Twoim miejscu wolal bym dozucic te kilka dych i kupic EPOX'a, ewentualnie Soltek'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 No ja też jestem zrażony do shuttle od wersji jaką miałem AK12.Lepiej bierz tego solteka, ew. epoxa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Gdybym ja wybierał to Epox albo Soltek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 4. ECS :) he he - kumpel ma nr.3 i więcej klnie niż ja, ale twój wybór. A może tak Abita? Hehe ECS'a nawet w ostateczności ;) Co do Abita to się zraziłem do niego tą płytką co w podpisie - musiałem się nieźle namęczyć, żeby cokolwiek na niej uruchomić (2 dni nerwówki, bo na moim kompie jeszcze starsza pracuje :D). Chętnie bym wziął tego Epox'a, ale nie wiem czy zdąże, bo jest jeden na Allegro, a ja swojej mobo jeszcze nie opchnąłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 mam 75 KAV i nic złego nie powiem o tej płycie.. (akurat u mnie mostek co prawda siada południowy i za bardzo OC nie idzie.. nie moge przez fsb krecić. :( ) Ostatnio tetsowąłem schutla ak32A i powiem szczerze że w tym przedziale cenowym co ECS to najlepsza płyta jaka miałem przyjemnośc testować.. full stable, wydajna itd. do tego regulacja fsb jak w nowszych, droższych płytach co 1 mhz do tego reghulacja vcore co 0,025V .. Po prostu suuuper. ECS radze omijać z daleka!! Epox tez jest git, ale niestety nie miałem przyjemności dłużej testowąć . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mail'o Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Jak na płytę poniżej 300 zeta to Shuttle bije wszystko na głowę ! Stabilny , SRD+DDR (2 kontrolery :) ) a do tego dobrze się kręci. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Według mnie to: -Epox- za podkręcanie -Soltek- podkręcanie & stabilność -Shuttle- nie wiem co to jest ;), a tak naprawde to nie miałem z tym styczności więc się nie wypowiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Soltek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Soltek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonoj Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Kumpel ma Shuttla AV32A i ciagle narzeka na zwisy (probowal wszystkiego od wymiany kostek pamieci poprzez grafe az do proca i ciagle to samo) ... W ogole plyty z obsluga DDR i SDR sa jakies trefne... Bierz EPOXa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 a jeszcze dodam że na tym schuttlu AK 32 A który jest na kt266a byl zamontowany antek xp 1700+ 0,13 um.. (aby rozwiać pewne wątpliwości odnośnie antków 0,13 um i chipsetu kt266A).. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonoj Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 oczywiscie, ze AK32A :)))))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...