witek_p Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Pytanie dotyczy osiołków, jak ich używać do transportu, co muszę zrobić żeby ich "używać". Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 hmmm dawno juz w s3 nie gralem, ale chyba cos pamietam. po pierwsze musisz wybudowac cos takiego jak rynek, pozniej w opcjach rynku wybrac towary, ktore chcesz przeniesc, a nastepnie wyznaczyc trase przemarszu osiolkow (tez w opcjach rynku). powinno dzialac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Właśnie dzisiaj w nocy do tego doszedłem. Ale dzięki za odpowiedź. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 spox i milego grania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 spox i milego graniaA grałeś może w jakiś nowszych setlersów, możesz powiedziecz czy warto łyknąć jakąś z części, bo o ile się orientuję jest już 5. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas13 Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 4. Reszta to dodatki. Jesli podobala ci sie 3 to i w 4 mozesz sobie spokojnie pograc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 4. Reszta to dodatki. Jesli podobala ci sie 3 to i w 4 mozesz sobie spokojnie pograc.OK. Dzięki. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 no 4 jest spox, ale za dlugo w nia nie gralem. mimo wszystko polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Wlasnie postawilem system na nowo zainstalowalem service packi. Zona zainstalowala gre Settlers III (oryginal) i po jej uruchomieniu tzn. juz po wyborze misji gra sie wylacza i pokazuje sie taki komunikat: DirectInput Error DIERR_OTHERAPPHASPRIO occured at CDirectInputDevice::DIAcquire Pomozecie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 A stery do grafy i directX najnowszy jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 oczywiscie DX9.0b a stery z plytki do grafy Co najlepsze ze przed formatem dysku na tym samym sprzecie gra chodzila :roll: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Sprawdz czy nie trzeba jakiegos patcha pod xp (jesli masz xp) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Na XP chodzilo mi przed formatem :cry: :cry: wiec patch chyba nie jest wymagany :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Pewnie miales cos zainstalowane czego teraz ne masz :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 cholera jak zonka sobie nie pogra to i ja mam nici z grania :oops: POMOCY PLISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Może to jest jakiś problem z dźwiękiem? Czy rzeczywiście teraz masz zainstalowane wsszystkie te same sterowniki co przed formatem? Bo być może coś pominąłeś. Ewentualnie przekręciłeś grafę... (joke :lol:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 ha wlasnie Mialem przez kilka dni inna plyte glowna na VIA 266 teraz mam z powrotem epoxa Czyli problem z dziwiekiem???Bo DirectInput to chyba cos od dziwieku no nie?? Jak tak to co zrobic??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 A używasz dźwięku zintegrowanego czy nie? Instalowałeś stery z CD do mobo? Czy XP sam zainstalował?? Wejdź w dxdiag i sprawdź czy nie ma jakiś konfliktów. Potem sprawdź urządzenia. Na koniec właściwości Audio i zmień Postawowy sterownik na Twoją kartę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 przeinstalowalem stery kmuzycznej i jest oki thx kazik Intelindeo musial mi cos namieszac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcaron Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Witam wszystkich.Skąd moge zassać settlers 3 full version?Już tydzień siedze w google i wszeńdzie same demówki.Skończyłem właśnie część drógą i pograłbhym w trójke.Gra jest świetna.Help!!!Please,please,please............ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 jezeli to jeszcze nie jest freeware to w odpowiedzi mozesz dostac ovoca , a ja ci doradze poszukac w jakis gazetkach moze na CD dodaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leo01 Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Z serii EXtra Klasyka mozna już ją kupić za 19.90 poszukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 i tak 1 byla najlepsza ... jeszcze na amidze pamietam jak z siorka walczylem ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 E tam, dwójeczka była ekstra, moja pierwsza oryginalna gierka zaraz po zakipie kompa ;) :D Eh... to były czasy.... to były prawdziwe, dobre gry, a nie ten szit co teraz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyber01 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Ej mam pytanie jak szkolic zołnierzy w 3 gra świetna mam sztaby złota ale co dalej Plissssss HELP ME! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysg4 Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 Ludzie pomóżcie mi bo mnie zaraz krew zaleje :blurp: Po około 5 misjach w obojętnie jakiej kampanii nie mogę werbować żołnierzy!! Nie wiem o co biega! Wcześniej jak znaleźli albo zrobili bronie to sami szli do koszar i sie werbowali, teraz moge produkować setki broni albo je znajdować i nic, ani jeden sie nie ruszy żeby zanieśc je do koszar! Nie działa ręczne ani automatyczne werbowanie, a ludzi bezrobotnych mam dużo. Nie wiecie co sie dzieje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 (edytowane) albo zadziałało zabezpieczenie :P albo ściągnij najnowszą poprawkę jeśli to bug posiadanej przez ciebie wersji ;) Edytowane 26 Lipca 2008 przez Jankes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...