Skocz do zawartości
witek_p

The Settlers 3

Rekomendowane odpowiedzi

hmmm dawno juz w s3 nie gralem, ale chyba cos pamietam. po pierwsze musisz wybudowac cos takiego jak rynek, pozniej w opcjach rynku wybrac towary, ktore chcesz przeniesc, a nastepnie wyznaczyc trase przemarszu osiolkow (tez w opcjach rynku). powinno dzialac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie postawilem system na nowo zainstalowalem service packi.

Zona zainstalowala gre Settlers III (oryginal) i po jej uruchomieniu tzn. juz po wyborze misji gra sie wylacza i pokazuje sie taki komunikat:

DirectInput Error DIERR_OTHERAPPHASPRIO occured at CDirectInputDevice::DIAcquire

Pomozecie???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A używasz dźwięku zintegrowanego czy nie? Instalowałeś stery z CD do mobo? Czy XP sam zainstalował??

Wejdź w dxdiag i sprawdź czy nie ma jakiś konfliktów. Potem sprawdź urządzenia. Na koniec właściwości Audio i zmień Postawowy sterownik na Twoją kartę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie pomóżcie mi bo mnie zaraz krew zaleje :blurp: Po około 5 misjach w obojętnie jakiej kampanii nie mogę werbować żołnierzy!! Nie wiem o co biega! Wcześniej jak znaleźli albo zrobili bronie to sami szli do koszar i sie werbowali, teraz moge produkować setki broni albo je znajdować i nic, ani jeden sie nie ruszy żeby zanieśc je do koszar! Nie działa ręczne ani automatyczne werbowanie, a ludzi bezrobotnych mam dużo. Nie wiecie co sie dzieje??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi