Kuru Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Bardzo prosze o pomoc :cry: czy jest jakiś spopsób na konwersje formatu nsv ??? Żaden z programów do obróbki filmów nie przyjmuje tego formatu :cry: tylko nie dajcie linków tej angielskiej stronki w której jest to opisane bo i tak nic nie kapuje. Bardzo prosze o pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Ja nie wiem, google jest jest niedostępne w niektórych rejonach polski? http://www.hollmen.dk/articles/nsvtoavi.htm nsv to avi nsv conversion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuru Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 (edytowane) Dzieki, ale w google sie juz naszukałem i z angielskiego to nie bardzo kapuje...czy ktoś może mi pomuc z konwersją nsv ??? Edytowane 20 Lutego 2006 przez Kuru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...