Spinacz Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Witam Juz wczesniej zdecydowalem sie na GF6600 Galaxy ultimate z chlodzeniem zalmana ale nigdzie niemoge jej dostac. Obednie mam plyte glowna Soltek SL-75FRN2L, 1giga ramu, procka AMD Barton2500 krecony na 3200 i chcialbym kupic karte graficzna do 700zł. Do tego chcialem kupic dobry zasilacz i polecali mi Tagana TG380-U01 ( i takiego zakupie ). Tylko teraz jest problem z ta kartą, możecie mi polecic jakas alternatywe? bo nie wiem juz co mam kupic zamiast tej galaxy :( help plzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 6800xt z gwarancją moda. Bardzo dobra grafa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinacz Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 a jakies blizsze dane link ? o co chodzi z ta gwarancja moda ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Popieram Grzecha i polecam Leadteka 6800XT@16ps/6vs. Dołóż jeszcze 10 zł i kup Zalmana VF-700AlCu, będziesz miał wydajną i zarazem cichą grafę. Zalman przyda ci się na przyszłość, jak będziesz chciał kręcić :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 http://allegro.pl/item87576493_leadtek_gef...256bit_box.html Takie cuś 659zł z gwarą na moda i gwarą na grafę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinacz Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Bardzo dobry pomysl z ta karta. A moge normalnie modowac na tym standardowym chlodzeniu bez zalmana ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Bardzo dobry pomysl z ta karta. A moge normalnie modowac na tym standardowym chlodzeniu bez zalmana ?Możesz, ale oryginalne chłodzenie (konstrukcja referencyjna) jest dość głośne, dlatego proponuję zakup Zalmana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...