rxking Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 (edytowane) Witam. Sorry, jeśli temat już był, ale szukałem i nie znalazłem. Więc mam pytanie w jaki sposób można podłączyć odtwaczacz dvd(standardowy do tv) do pc? Jeśli się da, to czy bede mógł np. zgrywać filmy na kompa? Edytowane 20 Lutego 2006 przez rxking Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Szczerze? Prosciej jest kupic czytnik DVD do kompa ;) Mniej kombinacji i jakosc o niebo lepsza, nie wspominajac o mozliwosciach. Ale jesli koniecznie musisz - bedziesz potrzebowal karty TV lub karty graficznej z VIVO (wejsciem wideo). Sygnal wideo z DVD podlaczasz do wejscia wideo w kompie, a audio podlaczasz do karty dzwiekowej (wejscie Line-In) lub do karty TV (jesli ma taka mozliwosc). Zgrywac filmy powinno sie dac w ten sposob, nie wiem jak sie takie podlaczenie ma do zabezpiezcen na plytach DVD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...