Gość krzysiekp89 Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Dzisiaj pierwszy raz od miesiaca dziala mi licznik Neostrady i mam jakos tak malo pobrane :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Z tego co czytam na forum.neostrada.info w temacie o liczniku to wiele osób liczyło na awarie licznika w tym miesiacu no i niestety, korzystają już z nowej prędkosci czyli 32 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 (edytowane) I licznik znów nie działa!!! lol Ktoś ma jakieś info??? Znów im się coś "zepsuło"??? Edytowane 8 Maja 2006 przez nieo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 to korzystaj ile sie da - ja sie rozlaczylem i mi limitu nie dodatlo -mowie o liczniku w panelu sterowania - a jak wszystko ok to sumuje odrazu . nie pierwszy i nie ostatni raz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Zgadza się, nie działał przez parę dni i nie naliczał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 A ja tam autoconnecta używam i mam gdzieś ich głupie liczniki. Ostatnio po 7GB zwolniła do 32kbit/s. A dwa miechy wcześniej pociągnąłem 11GB i widocznie te liczniki mają zepsute, tzn ciągle się psuja. W sumię się im nie dziwie, mają straszny bajzel, dużo użytkowników, więc sobie nie radzą. Ja nie wchodzę nawet na stronkę neostrady, wystarczy mi już, że ją mam. Raz naliczają, raz im się coś zepsuje. Trzeba się tylko cieszyć, że można pociągnąć więcej od czasu do czasu. Po co o tym pisać, jeszcze przeczytają ;) (JOKE) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 A w ogóle to mi od jakiegoś czasu zawsze pokazuje jakiś błąd Javy w zakładce Transfer. Też tak macie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meeredith Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 ja pobrałem w zeszłym miesiącu ponad 40GB(licznik autoconnecta) przy limicie 7GB(neo 256) komp nie był az tak czesto właczony dlatego w sumie tak mało jednak to i tak mój rekord(mam do tego dysk 20GB :]) neo to bardzo fajna sprawa jednak po przekroczeniu limitu i jak zbanuje twoje konto neo+ to juz nie jest tak fajne - przynajmniej do końca miesiąca ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 (edytowane) A w ogóle to mi od jakiegoś czasu zawsze pokazuje jakiś błąd Javy w zakładce Transfer. Też tak macie?Ja mam tak od 2 mies... Przepraszam pomyłka, od trzech! Edytowane 12 Maja 2006 przez nieo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...