Gość MD0 Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Panowie co sądzicie o tej zasiłce za 6 dych warto coś takiego brać, myśałem takrze o tym ale tu już gość jest niepewny, a i sam zasilacz troche drogi jak na mój budżet, chyba, że ktoś chce sprzedać tanio Fortrona 400W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 (edytowane) Tracera nie bierz pod żadnym pozorem. Straszny szit. Kup tego Fortrona. Bardzo dobry zasilacz. Edit: Grzechu byłem szybszy :)) Edytowane 20 Lutego 2006 przez lukmek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 (edytowane) Uciekaj od tracera, to drugi codegen, bierz tego fortona. EDIT: lukmek ;] Edytowane 20 Lutego 2006 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MD0 Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Będę pamiętał, notabene dziwne, że Czip dał mu medal Econo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...