cosanostra_pl Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 (edytowane) Witam W pracy mam zainstalowany TightVnc (system win 2000 prof) i ludzie sie lacza z moim kompem bez problemu Natomiast nie moge sie polaczyc z kompem "pracowym" z domu (w domu mam win xp/sp2), podaje ip, haslo nastepnie mam przez 1 sek obraz z kompa "pracowego" po czym on znika... Przy nastepnej probie po podaniu hasla mam komunikat "connection closed" lub "Write Exact: socket error while writing" W czym moze byc problem?? Zapore ogniowa mam wylaczona, jako antywira uzywam avastu. Edytowane 20 Lutego 2006 przez cosanostra_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 A próbówałes może realVNC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cosanostra_pl Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 probowalem vnc41 i jeszcze jakiegos innego - problem ten sam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...