geminix Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 no niestety, więcej nie mam kasy, mam 800 zl na proca, płytę i pamięć chyba za tą kasę będzie soc 754. aha, a płyta musi mieć agp, żebym mógł wrzucić grafikę ze starego kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Svensson Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Jak juz bawic sie w modernizacje to s939 ... naprawde, lepiej dolozyc ciut wiecej i miec o wiele lepsza i wydajniesza plyte. W tej cenie zestaw z athlonem 64 nie dostaniesz ale sempron na socket 939 jest 379 zl + Asrock 939Dual-SATA2 s.939 229 zl i do tego jakies pamieci, niech bedzie Geil, Twinmos lub kingston - ok. 150 zl. W przyszlosci mozesz wymienic proca na Venice, grafe pod pci-e. PS: A jaka masz karte graficzna ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Jak juz bawic sie w modernizacje to s939 ... naprawde, lepiej dolozyc ciut wiecej i miec o wiele lepsza i wydajniesza plyte. W tej cenie zestaw z athlonem 64 nie dostaniesz ale sempron na socket 939 jest 379 zl + Asrock 939Dual-SATA2 s.939 229 zl i do tego jakies pamieci, niech bedzie Geil, Twinmos lub kingston - ok. 150 zl. W przyszlosci mozesz wymienic proca na Venice, grafe pod pci-e. PS: A jaka masz karte graficzna ? ] no spoko spoko a gdzie chlodzenie na procka ?? to wersja oem ... :) :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geminix Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 no fajnie, ale czy ta płyta jest dobra? bo różne opinie o asrock słyszałem. ha ha, grafikę mam przedpotopową, geforce mx 100/200 32MB, ona też pójdzie do wymiany, ale najszybciej za dwa miesiące Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 ASRock dual sataII, można dorwać za 218 chyba, sempron 3000+ w bitcomputer za 361 z przesyłką, arctic freezer 64pro, i ramy, może twinmosa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...