Impezi Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Ktory z was jest juz sprawdzony ...chodzi mi o zajebista ostrosc ...DVI na bank ...8 ms reakcja ...... jak najlepsze kąty widzenia...wiadomo to wszystko jasne ...lecz jak sie tego nie widzi to co mi po tym ze fajne parametry.... najlepiej czarny ...odrazu mowie zeby mi tu z dziadostwem jakims nie wyjezdzac ...teraz mam Trinitrona 17 no i czas juz na jakies porządne LCD :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Forum co kupić jest przeznaczone na wszystkie dyskusje/flejmy na temat wyboru, wyższości jednego produktu nad drugim. Tematyka tego działu to: * Procesory * Płyty główne * RAM * Karty graficzne * Gotowe zestawy Forum nie jest przeznaczone do dyskusji o wyborze: laptopów, zasilaczy, myszek i klawiatur itp Wszelkie pytania o konkretny produkt, problemy z nim związane, porady itp. należy kierować w odpowiednim dla produktu dziale tematycznym Nie ten dział, a z tym słownictwem na forum daleko nie zajedziesz <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Forum co kupić jest przeznaczone na wszystkie dyskusje/flejmy na temat wyboru, wyższości jednego produktu nad drugim. Tematyka tego działu to: * Procesory * Płyty główne * RAM * Karty graficzne * Gotowe zestawy Forum nie jest przeznaczone do dyskusji o wyborze: laptopów, zasilaczy, myszek i klawiatur itp nie ten dzial.... to po 1 ... po 2 wyrazaj sie .... po 3 koniec napinki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Impezi Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 a no troszke nie tak strzeliłem ok ide na własciwy tor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...