Heat Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Jak narazie przeciwko. Przeciez nawet w zainteresowaniach by mógł napisać "grafika" albo podobne, ale tylko Bios... GG inne... Zobaczymy. Moze chodzi o "Brednie I Opowiesci Sbajki" :lol :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 (edytowane) No ale...po co mialby mowic ze prace sa jego jesli nie sa ? Mi by cos takiego nie przyszlo do glowy bo po jakie licho? Jedno jest pewne - prace sa swietne niezaleznie kto jest ich autorem :) Chociaz wlasciwie powinien wystepowac pod nickiem Giorgione ;0 a nie pod innym - chociaz moze lubi byc incognito :D jesli o mnie chodzi to od jakichs kilkunastu lat jestem zimatik :) A moze to jakis trik marketingowy calkiem nowy :D ? hehe Edytowane 23 Lutego 2006 przez ZiMatik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 (edytowane) No ale...po co mialby mowic ze prace sa jego jesli nie sa ? Mi by cos takiego nie przyszlo do glowy bo po jakie licho? A chociażby po to żeby się dowartosciować. Znam taka osobe i robi takie i podobne rzeczy, ale to już pod chorobe podchodzi chyba... Moze chodzi o "Brednie I Opowiesci Sbajki" :lol: Bardzo prawdopodobne :lol2: Czekajmy na mejla od Giorgione Edytowane 23 Lutego 2006 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XiAo_20 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 (edytowane) co mam wyslac odp. na mail jakis ,watpie bym cos dostal poczte mam pusta obecnie ,spamik wywalam >> to ze mam inne nicki na forach na kazdym ktorym jestem to kogo obchodzi ?? poprostu zawsze mam inny zeby sie niemylic samemu powtarzam enty raz giorgione to ja z forum 3dmax i tyle >> narazie fajny ubaw mam ,jeszcze troche i ktos mi wmowi ze ja to nie ja niezly breech a dowartosciowywac niemam poco rysuje sie dla przyjemnosci ,ktos tam wspominal o tworzeniu gier stary to juz nieaktualne skonczylo sie szybciej niz sie zaczelo a tamta pierwsza stronka to nawet niemoja bylo tylko uzyczona zreszta sami zobaczycie na nowej co bedzie tu http://gipteam.republika.pl/ http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=24436 Edytowane 23 Lutego 2006 przez XiAo_20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Nas nie interesuje to, że wywalasz spamik. Poprostu odpisz na maila/e... Co to znaczy, że "strona jest użyczona"? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XiAo_20 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 zgadnij nie moj serwer dlatego bedzie teraz wsio przezucone na ta http://gipteam.republika.pl/ maly lifting nowe prace etc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Ale zamieszanie :D Kurcze tez musze kolo siebie jakies zamieszanie zrobic ;) A przy okazji - Giorgione jakich technik poza ołówkiem uzywasz? I opowiedz troche o ,,tworzeniu postaci do gier- bo rozumiem ze byles kims ala concept artist? Powiedz mi co jest w tym temacie najwazniejsze - interesuje mnie to po prostu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XiAo_20 Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=22569 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Te rysunki są świetne, po prostu wypasione. Gratuluję talentu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XiAo_20 Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 (edytowane) kto do mnie zagadywal na gg z forum tweaka.pl przyznac sie hehe itd. itd Przedstawianie rozmow z gg bez zgody drugiej osoby jest nieregulaminowe.. by mechl!k Edytowane 24 Lutego 2006 przez mechl!k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Detektyw Heat :lol: :lol: No jak widac sprawa sie wyjasnila . A tak na przyszlosc cytowanie rozmowy GG na tweaku jest niezgodne z regulaminem z tego co pamietam :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Hej XiAo_20, jak długo już rysujesz? Chodziłeś na jakiś kurs czy co? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 XiaO ma talent wrodzony - tego sie nie da nauczyc :) Mam prosbe - do XiaO - odpisz mi na PM jesli mozesz - to wazne dla mnie. Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 http://www.sie.vectranet.pl/~giorgione/gp/...e/ptaszysko.jpg jak wam sie podoba B) techn. ołówek B3, B4 i czasami HB. podstawa papier od drukarki Cos pieknego - ja na Twoim miejscu zajalbym sie tym na powaznie ;] Talent masz. Moze ASP w przyszlosci ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biegi Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 skoro sprawa talentu sie wyjaśniła to moze by jakieś przepraszam ze strony detektywów i spółki ?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Ja tutaj nie widze, zeby cokolwiek sie wyjasnilo. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biegi Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Detektyw Heat :lol: :lol: No jak widac sprawa sie wyjasnila . A tak na przyszlosc cytowanie rozmowy GG na tweaku jest niezgodne z regulaminem z tego co pamietam :lol: to przeczytaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 to przeczytaj Masz jakis problem natury emocjonalnej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biegi Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Masz jakis problem natury emocjonalnej ?Heat to nie do ciebie ;) przeczytaj post nad moim ;) B) wszyscy tu jacyś nerwowi :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 :oops: Ale zacytowales mnie , dlatego sie zastanawialem o co ci chodzi :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...