witek150 Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 jak w temacie ktora pamiec wybrac GeIL Dual 2x 512MB DDR2 533 MHz czy tez moze PDP Patriot Dual 2x 512MB DDR2 533 MHz Jak myslicie ktora bedzie lepsza jezeli nie te do ktore tylko musza byc DDD2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Zależy czy będziesz podkręcał, ja polece patrioty. BTW Masz intela że wkładasz ddr2?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek150 Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 No tak mam intela ale nie mam jeszcze pamieci i wlasnie was prosze o odp. A co do O/C to nie wiem czy bede krecil zalezy mi na dobrych pamieciach i moze w pozniejszym czasie na O/C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 (edytowane) to patrioty :) 2x1gb KH teraz tylko 2x1gb :) Edytowane 21 Lutego 2006 przez s4t1n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercikk Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 (edytowane) to patrioty :) 2x1gb KH teraz tylko 2x1gb :)mógłbyś podać dokładną nazwe tych kości, dobre są, jak z o/c, ich cene, jestem żywo zainteresowany koscmi 2x1GB ale jak narazie to nikt na forum nie doradził mi żadnych kości w cenie do około 700 zł :( Edytowane 21 Lutego 2006 przez albercikk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Ja się jeszcze nie spotkałe z PDP Patrioth KH DDR2 :blink: Po ze zwykłymi tak :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Bierz Patrioty, Geile sa takie sobie, nibdy dobre ale jak przychodzi co do czego roznie z tym bywa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercikk Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 mógłbyś podać dokładną nazwe tych kości, dobre są, jak z o/c, ich cene, jestem żywo zainteresowany koscmi 2x1GB ale jak narazie to nikt na forum nie doradził mi żadnych kości w cenie do około 700 zł :(ponawiam prośbe bo nie wiem :blink: co mam kupić a chciałbym dokonać zakupu w czwartek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...