Konrad164 Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Potrzebuje jakies wmiare dobrej plytki i wmiare dobrego proca do 450zł całosc ( nieoczekuje jakis kolosow tylko zeby bylo dobre za ta cene) . Linki z allegro mnie nieinteresują , i chcę żeby to byly częsci nowe i ze sklepu www.apollo.pl , poniewaz juz tam zamawialem czesci i mam zaufanie do tego sklepu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 sempron na 754 2800+ box 259zł gigabyte k8ns 202zł ceny z apollo;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 jak kolega wyzej tylko ze jak juz gigabyte k8ns to tylko rev.1.1. .:) bo 2.0 sie nie nadaje do O/c chyba za niedlugo tez ja bede kupowal..:) a na allegro to ta plytke wyrwiesz juz za 170 zł ..:) z gwara:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...